24 / 04 / 2024

Makyol Santral toplantısı

Makyol Santral toplantısı

Makyol İnşaat tarafından inşa edilecek Makyol Santral projesinin basın toplantısı ertelendi. Daha önce 3 Mayıs olarak belirtilen toplantı ileri bir tarihe ertelendi.

Makyol Santral 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyor!

Makyol Gayrimenkul tarafından geliştirilen Makyol Santral bu ay sahiplerine teslim edilmeye hazırlanıyor. Projede teslime özel 3 bin liradan başlayan taksit imkanı alıcılar için sunuluyor.

Makyol Santral, burçlara ev sahipliği yaptı!

Makyol Santral Buluşmaları'’nın dördüncüsü kapsamında Bahçeşehirli kadınlar, Astrolog Gazeteci ve Yazar Filiz Özkol'dan 2019 yılında burçların hayatımıza neler getireceğini dinledi...

Makyol Santral projesinin lansmanı ertelendi!

Makyol İnşaat tarafından inşa edilecek Makyol Santral projesinin basın toplantısı ertelendi. Daha önce 3 Mayıs olarak belirtilen toplantı ileri bir tarihe ertelendi.

Makyol Santral Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Makyol Santral Bahçeşehir projesinin lansmanı 3 Mayıs’ta yapılacak. Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 1+0'dan 3+1'e kadar konut tiplerine yer veriliyor...

Makyol Santral projesinin lansmanı 3 Mayıs'ta!

Makyol İnşaat tarafından inşa edilecek Makyol Santral basın toplantısıyla tanıtılacak. Toplantı, 3 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek.

Kırklareli Vize'deki RES projesinin ÇED toplantısı engellendi!

Kırklareli Vize'de kurulmak istenen 37 rüzgâr enerji santralı için Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılmak istendi. Mahalleli ÇED toplantısını engelledi.

Zonguldak'ın Muslu termik santral ÇED toplantısı iptal oldu!

CHP'li 20 milletvekilin de katılacağı Muslu beldesine inşa edilecek ek termik santrale ilişkin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) toplantısı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinin salona alınmaması nedeniyle yapılamadı.

Adana'da Astoria İthal Kömür projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Astoria İç ve Dış Ticaret A.Ş tarafından; Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral projesi için 8 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Makyol Yaşam Beylikdüzü basın toplantısı 18 Eylül'de!

Makyol İnşaat, Sanayi, Turizm ve Ticaret A.Ş. yöneticilerinin katılımıyla 18 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10:00’da Le Méridien İstanbul Etiler’de basın toplantısı gerçekleştiriyor.

Bursa'da termik santral sahası kurulması için halk toplantısı düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çelikler Keles termik santrali ve kül depolama sahası kurulması için halkın öneri ve görüşlerini almak üzere Bursa'da halk toplantısı düzenleyecek...

Adana'da Hidroelektrik Santral projesi için halk toplantısı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkyılmaz Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi için halkın görüşlerini almak üzere halk toplantısı düzenleyecek...

Hattat Holding termik santral toplantısı ertelendi!

Hattat Holding ile Harbin Electric International'ın yapacağı termik santral projesi basın toplantısı ertelendi...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

Makyol Santral toplantısı Haberi

Makyol Santral toplantısı

Makyol İnşaat tarafından hayata geçecek Makyol Santral'in lansman tarihi ileri bir zamana ertelendi. Daha önce 3 Mayıs olarak belirlenen tarih şirket sözcüsünün sağlık sorunları dolayısıyla ertelendi.


Web: