19 / 03 / 2024

Makyol Santral, burçlara ev sahipliği yaptı!

Makyol Santral, burçlara ev sahipliği yaptı!

Makyol Santral Buluşmaları'’nın dördüncüsü kapsamında Bahçeşehirli kadınlar, Astrolog Gazeteci ve Yazar Filiz Özkol'dan 2019 yılında burçların hayatımıza neler getireceğini dinledi...



Yeni yılın gelmesiyle birlikte en çok merak edilen konulardan biri olan burçlar, 12 Ocak Cumartesi günü Bahçeşehirli kadınların katılımı ve Astrolog Gazeteci ve Yazar Filiz Özkol’un anlatımıyla Makyol Santral tanıtım ofisinde konuşuldu. 

12 burca dair bilgiler aktaran Filiz Özkol, sohbetin ardından kadınların sorularını yanıtladı. Yapılan çekilişle bir kişinin doğum haritası kazandığı Makyol Santral Buluşmaları’nda kadınlar, Filiz Özkol’a büyük ilgi gösterdi. 

Makyol Santral, burçlara ev sahipliği yaptı!

Makyol Santral projesi dünyaca ünlü mimarlık ofisi Roy Higgs Mimarlık tarafından projelendirildi. Proje toplam 16 bin 906 metrekare arazi üzerine tamamı teras veya balkonlu, ferah ve konforlu yaşam alanları sunan 1+1, 2+1 ve 3+1 formatlarda 5 blokta 403 daire, 9 villa ve ticari alanlardan oluşuyor. 

Makyol Santral, TEM Otoyolu ve D100 Karayolu gibi iki önemli ulaşım aksına çok yakın konumda yer alıyor. Projede fitness alanından masaj odalarına, saunadan yoga ve pilates salonuna, basketbol ve tenis sahalarından yürüyüş parkuruna kadar sağlıklı yaşam ve spor alanlarının yanı sıra çocuk ve genç aktivite alanlarından playstation odasına, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzundan güneşlenme terasına kadar çeşitli sosyal olanaklar ile 16 bin metrekare kiralanabilir çarşı alanında bistro café, restoran, kahve evi, market, gurmehouse, kuru temizleme & lostra, fırın, kuaför vb. alanları da yer alacak.

Web: http://www.makyolsantral.com/


Geri Dön