23 / 04 / 2024

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi atık su

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi atık su

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin atık su kirliliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.

Son dakika! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! 

AFAD, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkezi Battalgazi ilçesi olan deprem pek çok ilde de hissedildi.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika gelişmesi. AFAD, merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki depremin meydana geldiğini kaydetti. İşte ayrıntılar...

Malatya'da yüzde 15 seviyelerindeki hasarlı bina yıkımları 2,5 ayda yüzde 53,5'e ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay kadar önce yüzde 15 seviyelerinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e çıktı.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım ve 2. Etap 1. Kısım deprem konutları için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap ve 2. Etap deprem konutları için sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...

AFAD paylaştı: Malatya'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Malatya'da 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. İşte detaylar...

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022! Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 ve Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1...

Malatya'daki 5,2 şiddetindeki depremin ardından ortaya çıkan gizemli toz bulutunun sırrı duyanları hayrete düşürdü

Malatya'nın Pütürge ilçesinde dün 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti kentte yaşayan vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Depremin ardından ortaya çıkan gizemli toz bulutunun sırrı ise duyanları şaşkına çevirdi.

Malatya'da 2 katlı bina çöktü!

Malatya'da 21 kişinin bulunduğu 2 katlı bina çöktü. Çökme sonrasında 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. 

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi atık su Haberi

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi atık su


Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin atık su kirliliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.


Ağbaba önergesinde "Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesindeki atık suların yeterli düzeyde ardılmaması ve bu suların Devlet Su İşleri Kanalları ve Beylerderesi Çayı aracılığıyla yerleşim yerlerinin olduğu bölgelere akıtılması çevre kirliliğine sebep olmaktadır.


Geçtiğimiz yıllarda Şahnahan, Bindal, Suluköy, Tepeköy, Sütlüce, Dilek, Hasırcılar, Alişar ve Kemerköprü yerleşim bölgeleri OSB atık sularından kaynaklı büyük sıkıntılar yaşamıştır. Son olarak Yazıhan İlçesine bağlı Durucasu Mahallesi’nde bulunan Tohma Çayı’nda binlerce balık kıyıya vurmuş, bölgede yaşayan vatandaşlar, balıkların fabrika atıkları nedeniyle zehirlenerek öldüklerini, her yıl 2-3 kez balıkların kıyıya vurduğunu belirtmişlerdir." dedi.


Ağbaba'nın soruları


1- Malatya 1. ve 2. OSB atık su arıtma tesisleri...