27 / 04 / 2024

Malatya Akçadağ yatırımları 2016

Malatya Akçadağ yatırımları 2016

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağlı iş adamlarıyla bir araya geldi. Projeler hakkında konuşan Başkan Kazgan, "TOKİ konutları yapmak Akçadağ'ı kurtarmaz, bunun da çözümü kentsel dönüşüm" dedi.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Altında balans ayarı bozuldu! Altın fiyatları resmen çakıldı! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Güçlü dolar ve ABD tahvillerinin, alternatif yatırımları cazip hale getirmesi ile beraber altın fiyatları resmen çakıldı. Uzmanlar altının 1.900 doların üzerine çıkması için doların ve tahvil getirilerinin zayıflaması gerektiğini söylüyor.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi Başakşehir'de Dına Golzar ve Tolga Obalı ortaklığında kuruldu.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Malatya Akçadağ yatırımları 2016 Haberi

Malatya Akçadağ yatırımları 2016

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağlı iş adamlarıyla bir araya geldi. Projeler hakkında konuşan Başkan Kazgan, "İlçemiz genelinde yapı stoku eskimiş durumda, yeni TOKİ konutları yapmak Akçadağ'ı kurtarmaz. Mevcut yerleşim yerlerini yeniden planlamamız gerekiyor, bunun da çözümü kentsel dönüşüm" dedi. 



Malatya Akçadağ Belediyesi'nin ev sahipliğinde Öğretmenevi'nde, Akçadağlı iş adamlarıyla birlikte toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, belediye olarak yapılan hizmetler ve yapımı devam eden projelerle ilgili bilgiler verdi. Kazgan, "İki yıla yaklaşan görev süremizde, Akçadağ Meslek Yüksek Okulu (MYO) çalışmaları bitti ve eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlandı. Anadolu Öğretmen Lisesi, Fen Lisesi'ne, Akçadağ Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ( YİBO ) Sağlık Meslek Lisesi'ne dönüştürülerek ilçemize kazandırıldı. Bu arada hastanemiz tamamlanarak hizmete açıldı. TOKİ 2. Etap 308...