24 / 04 / 2024

malatya arsa

malatya arsa

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Keşolar Köyü'nde yer alan 38 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Üç ildeki 23 adet arsa satışa sunuluyor! Belediyeler bir bir tarih açıkladı!

Malatya, Isparta ve Sivas illerinde yer alan 23 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta dört adet arsa satacak. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak açıklandı.

Belediye tam 7 adet arsa ve arazi satacak!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta yer alan yedi adet arsa ve araziyi satışa çıkardı.

O ilde 4 taksitle arsa ve bina satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi ilçesinde yer alan iki adet arsa ve binayı 4 taksitle satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Malatya Battalgazi'de 3 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 3 Kasım'da

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu, Dernek ve Karatepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa, 1 adet arazi ve 1 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden büyük fırsat! Tam 11 arsa satacak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Malatya Düztarla'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Battalgazi Belediyesi'nden konut ve ticaret alanı imarlı satılık 4 arsa!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili Battalgazi ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 49 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Malatya'da 49.4 milyon TL'ye arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 49 milyon 400 bin TL'ye ihale edecek...

Malatya'da 14.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Malatya İcra Dairesi Malatya Yeşilyurt'ta yer alan arsayı 14 milyon 575 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

malatya arsa Haberi

malatya arsa

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı tarafından, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Keşolar Köyü'nde yer alan 38 adet arsa satışa sunuluyor. 

Malatya Battalgazi'de yer alan 38 arsanın satış ihalesi 19 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 09:00'da gerçekleştirilecek. 

Peki Malatya Battalgazi'de satışı yapılacak arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte o arsalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı tarafından satışı yapılacak arsaların büyüklükleri 95 metrekare ile 1.100 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Malatya Battalgazi'de satışa sunulan arsaların fiyatları ise 146 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 165 bin 138 Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

İşte Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı tarafından  arsa satışına ilişkin verilen o ilan...