26 / 04 / 2024

Malatya DSİ hizmet binası

Malatya DSİ hizmet binası

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da yapılan DSİ hizmet binasına Meteoroloji ve Orman ve Su İşleri il müdürlüklerinin de taşınmasına ilişkin 9 sorunu TBMM gündemine taşıdı..

Malatya'da 32 adet gayrimenkul satılıyor! Devlet Su İşleri tek tek açıkladı! 

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Malatya ili, Battalgazi, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Malatya, bölgesel tren seferleriyle Ankara-Sivas YHT'ye bağlanacak! 20 Haziran'dan itibaren yüzde 50 indirimli! 

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, "20 Haziran tarihi itibarıyla hizmet vermeye başlayacak bölgesel tren seferleriyle Malatya'yı Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na bağlayacağız" dedi ve hızlı tren ile Malatya-Sivas parkurunu birlikte kullananlara yüzde 50 indirim yapılacağını belirtti. 

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Malatya Yeni İtfaiye Merkezi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya halkına daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren yeni İtfaiye Merkezinde çalışmalar yüzde 70 olarak tamamlandı.

Yozgat DSİ binası Eylül 2020'de açılacak!

Yozgat DSİ hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, binanın 1 Eylül 2020'de açılacağını söyledi.

Malatya Beypazarı Belediyesi'ne yeni hizmet binası!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beypazarı Belediyesi, yeni hizmet binası için ilk kazmayı vurdu.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleriyle öne çıkıyor!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede yapımı devam eden projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Çınar, ilçede hizmet sunulan sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

Malatya'ya yeni köprü inşa ediliyor!

Yaklaşık 45 sene hizmet veren 5 metre genişliğindeki köprünün yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi, 7 metre yüksekliğinde, 10 metre genişliğinde,  15 metre uzunluğunda kemerli köprü inşa ediyor.

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Malatya Yol ve Altyapı Dairesi'ne yeni bina tahsis edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yoğun bir çalışma temposu sergileyen Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı için yeni bir hizmet binası tahsis etti.

Malatya'daki DSİ binasına ilişkin 9 sorun mecliste!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da yapılan DSİ hizmet binasına Meteoroloji ve Orman ve Su İşleri il müdürlüklerinin de taşınmasına ilişkin 9 sorunu TBMM gündemine taşıdı..

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Malatya DSİ hizmet binası Haberi

Malatya DSİ hizmet binası

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da yapılan DSİ hizmet binasına Meteoroloji ve Orman ve Su İşleri il müdürlüklerinin de taşınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu.

Ağbaba önergesinde "Malatya başta kayısı olmak üzere çok çeşitli meyve ürünlerinin üretildiği, bölgenin en önemli tarım kentlerinde biridir. Sadece 7 milyona yakın kayısı ağacı bile düşünüldüğünde sulama konusunda ne kadar hassas bir şehir olduğu değerlendirilecektir. Malatya’da kayısının yanı sıra, elma, ceviz, armut, kiraz, çilek gibi çok farklı türden meyve üretilmekte, Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktadır. DSİ Bölge Müdürlüğü’nün sulama, gölet, baraj gibi önemli yatırımların yer aldığı, bölgenin en önemli tarım arazilerine sahip Malatya’da değil de başka bir şehirde bulunması yıllardır tartışılmaktadır. Türkiye genelindeki 15...