29 / 03 / 2024

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 



AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat Merkez'de yapılacak 643 daireden meydana gelen  TOKİ  konutlarının 22 Nisan'da inşaat ihalesinin gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

İleri Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ konut projesinin tamamlandığını, ihale aşamasına geldiğini anlatan Başer, "Kent merkezimizde Mutafoğlu Mahallesi 2. mıntıkada uygulanacak 643 konut bir ticaret merkezi ve bir cami oluşan proje TOKİ tarafından 22 Nisan'da ihale edilecek. Mayıs, Haziran gibi de inşaat başlayacak. Yapılacak toplu konutlar öncekilerden farklı yatay mimaride olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın yapılaşmada yatay mimariye dönüşüm olmasını istemesi üzerine daha öncesi 8 kat olan konutlar 5 kata düşmüş oldu. Bu projenin biraz gecikmesinin sebebi de yatay mimariye göre yeni bir proje hazırlanmasından kaynaklanmıştır” diye konuştu.

CEZAEVİ İNŞAATI

Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaatı süren müteahhit firmadan kaynaklanan sebepler nedeniyle çalışmalarına ara verilen Yozgat Cezaevi inşaatının yeniden başlandığını belirtti. Başer, cezaevi inşaatının yüzde 95 seviyesinde durduğundan, yeniden ihale edilip, yer tesliminin yapıldığını açıkladı. Başer, cezaevinin bu yıl içerisinde hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

DSİ KOMPLEKSİ

İnşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulunan Milletvekili Yusuf Başer, Hizmet Binası, Makina parkuru, misafirhanesi ile kompleks bir yapı olan hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti.
 


Geri Dön