24 / 04 / 2024

malatya eski sümerbank arazisi

malatya eski sümerbank arazisi

Malatya'da 31 iş adamının bir araya gelerek oluşturduğu Malatya Girişim Grubu'nun, Sümerbank Fabrikası arazisine alışveriş, eğitim ve sağlık merkezleri ile beş yıldızlı otel yapacağı bildirildi.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi!

Çanakkale’deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi.

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

SON DAKİKA! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Malatya'da korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Malatya bir süredir depremlerle sarsılıyor. Son olarak Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı bilgilere göre; 19:47'de yeni bir deprem daha oldu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Malatya’da yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan son verilere göre, son günlerde Malatya’da sıklıkla meydana gelen artçı sarsıntılara bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgilere göre, saat 17.59’da Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yerin 7 km derinliğinde 2.9 şiddetinde deprem oldu.

Eski ehliyetlerini yenilemeyenler yandı!  Yüklü cezası var!

Eski tip sürücü belgelerinin yenilenmesi için tanınan süre 31 Aralık 2022'de bitiyor. Sene sonuna kadar yenilenmeyen eski sürücü ehliyetleri geçerliliğini yitirecek.

Milyonlarca emekli hemen bunu yapın! Emekli promosyonu nasıl yükseltilir? Yüksek maaş promosyonu nasıl alınır?

Bankalar emeklilerin promosyon tutarları için resmen yarışa girdi. Emekli promosyonunda rakamlar 10 bin Türk Lirası'na kadar çıktı. Eski sözleşmesi devam eden emekliler için bir son dakika müjdesi geldi. İşte merak edilen detaylar...

Faizsiz konutta eski sözleşmelere tadil ayarı!

Faizsiz finansmanla konut edindiren şirketlerle ilgili yasa teklifinde, şirketlerin, yasanın yürürlüğe girdiği tarihten önce müşterileriyle yaptıkları tüm sözleşmelerini, kanuna göre tadil etmeleri için bulunan zorunluluk, sektörden gelen 'kaos yaratır' uyarıları üzerine tekliften çıkarılacak.

Perakendecilerin kira pazarlığı kızıştı!

AVM'lerde perakendeciler arasındaki kira pazarlığı kızıştı. Eylül ayı yaklaşıp cirolar artmaya baladıkça AVM'ler eski sözleşmelere dönmenin planını yapıyor.  

Tarihi Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın balo salonu restore edilecek!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 1937' de inşa edilen, Türkiye'nin ilk Basma Fabrikası özelliğinin yanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açılışını yaptığı fabrikalardan biri olan Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın çok amaçlı balo salonu restore edilecek.

malatya eski sümerbank arazisi Haberi

malatya eski sümerbank arazisi

Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, yaptığı açıklamada, Malatyalı 31 iş adamının bir araya gelerek Malatya Girişim Grubunu oluşturduğunu, bu iş adamlarının amaçlarının Malatya'ya yatırım yapılmasını sağlamak olduğunu söyledi.
 
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin sosyo-ekonomik açıdan kalkınmasının devlet destekli özel girişimciler sayesinde olacağını belirten Kavuk, "Sümerbank Fabrikası arazisi 1997'den bu yana özelleştirilmeye çalışılıyor. İlk satış ihalesi yapıldığında burası 144 metrekarelik bir alandı. Şahin Nalbant isimli Yeşilyurtlu bir iş adamına 11 milyon 100 bin dolara satıldı. Ancak Özelleştirme İdaresi Yüksek Kurulu satışı onaylamadı. Fabrikanın içindeki makineler ilk satıldığında yeniydi...