25 / 04 / 2024

malatya hasarlı okullar

malatya hasarlı okullar

Malatya'da, Elazığ Sivrice merkez üslü 24 Ocak'ta yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki artçı sarsıntılarda hasar görünce yıkılan bazı okullar yeniden inşa edilirken, 31 okul ve 4 yapı ise güçlendiriliyor...

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Şanlıurfa'daki hasarlı binalar için uyarı: Artçı depremlerde çökebilirler!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Malatya depremi dikkatleri Şanlıurfa'daki binalara çevirdi. Yaya ve araç trafiğine açık Haliliye’de bulunan hasarlı binaların çökmesinden endişe duyuluyor. 

Malatya'da yüzde 15 seviyelerindeki hasarlı bina yıkımları 2,5 ayda yüzde 53,5'e ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay kadar önce yüzde 15 seviyelerinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e çıktı.

Ağır hasarlı bina tedirginliği eğitime engel oldu: Çocuklarımı okula göndermeyeceğim!

Adana’da bazı okul çevrelerinde hala yıkılmayan ağır hasarlı binalar, öğrenciler ve velileri tedirgin ediyor. Veli Barlan, okullar açılana kadar hasarlı binaların yıkılması gerektiğini savunarak çocuklarını yıkım yapılana kadar okula göndermeyeceğini söyledi.

Malatya'da 36 bin ağır hasarlı konut yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya ilinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'da 36 bin ağır hasarlı bina yıkılacak.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Malatya'daki depremde hasar gören okullar yeniden yapılıyor!

Malatya'da, Elazığ Sivrice merkez üslü 24 Ocak'ta yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki artçı sarsıntılarda hasar görünce yıkılan bazı okullar yeniden inşa edilirken, 31 okul ve 4 yapı ise güçlendiriliyor...

Malatya'daki ağır hasarlı bina yıkılıyor!

Malatya'da, 24 Ocak tarihinde Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina, kontrollü olarak yıkılıyor.

Malatya'da ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Malatya'da, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğüne sahip deprem sonucunda ağır hasar gören binalar yıkılıyor.

Malatya'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

Malatya'nın Doğanyol ilçesinde, 24 Ocak 2020’de , Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören evlerin yıkım çalışmaları devam ediyor…

Malatya'da deprem bilançosu: 4 bin 947 bina ağır hasarlı!

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen Malatya'nın bilançosu belli oldu. 5 ilçede 4 bin 947 binanın ağır hasarlı olduğu belirlendi...

malatya hasarlı okullar Haberi

malatya hasarlı okullar

Malatya'da, Elazığ Sivrice merkez üslü 24 Ocak'ta yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki artçı sarsıntılarda hasar görünce yıkılan bazı okulların hayırseverlerin de desteğiyle yeniden yapılması sürerken 31 okul ve 4 yapı ise güçlendirme çalışmalarıyla yeni döneme hazırlanıyor.

Anadolu Ajansı'ndan Okan Coşkun'un haberine göre; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, depremler sebebiyle hasar gören okul ve yapıların tekrar eğitim ve öğretimin hizmetine alınması amacıyla hummalı bir çalışma yürütülüyor. 

Bu kapsamda şehirde depremlerden etkilenen 31 okul ve 4 yapının projeleri tamamlanarak güçlendirme çalışmaları başlatıldı. 

Depremlerde ağır hasar raporu verilmesinden sonra yıkılan 15 okul ise ihaleleri tamamlanarak Milli Eğitim Bakanlığı ve hayırseverlerin katkısıyla yeniden yapılıyor. 

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremler sebebiyle kentteki okul ve yapıların ciddi şekilde etkilendiğini belirtti. 

Deprem sonrasında Çevre ve...