26 / 04 / 2024

malatya iş yeri inşaatı

malatya iş yeri inşaatı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya'da esnaf için çelikten 338 iş yeri inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerin büyük hasar verdiği Malatya'da, dayanıklı çelik malzemeden 338 iş yeri kuruluyor...

Elazığ Belediyesi'nden kiralık 2 işyeri!

Elazığ Belediyesi'ne ait Abdullahpaşa Mahallesi Malatya Caddesi Trafo yanında bulunan kafeterya ve çay bahçesi ile Belediye İş Merkezi teras katında bulunan işyeri, açık artırma usulüyle 5 yıllığına ihale ediliyor.

TOKİ'den 240 ay vadeyle iş yeri!

TOKİ, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 38 ilde, 156'sı iş yeri, 32'si konut olmak üzere 188 taşınmazı satışa çıkarıyor.

TOKİ'den 38 İlde 156 işyeri 32 konut satışı!

TOKİ, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 38 ilde, 156'sı iş yeri 32'si konut olmak üzere 188 taşınmazı satışa çıkarıyor...

TOKİ'den yüzde 10 peşinatla işyeri!

TOKİ yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. İdare; İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 38 ilde, 156'sı işyeri 32'si konut 188 taşınmazı satışa çıkarıyor.

TOKİ 240 ay vadeyle işyeri sahibi yapıyor!

TOKİ, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 38 ilde, 156'sı iş yeri, 32'si konut olmak üzere 188 taşınmazı satışa çıkarıyor.

TOKİ, 240 ay vadeyle iş yeri sahibi olma fırsatı sunuyor!

TOKİ, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 38 ilde, 156'sı iş yeri, 32'si konut olmak üzere 188 taşınmazı satışa çıkarıyor...

TOKİ müzayede ile konut ve işyeri satacak!

TOKİ, aralarında Afyon, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri, 45'i konut 182 taşınmazı açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ 240 ay vadeyle iş yeri sahibi yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

TOKİ 240 ay vadeyle iş yeri sahibi yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

TOKİ'den 240 ay vadeyle işyeri!

TOKİ, aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü işyeri 36'sı konut olmak üzere 180 taşınmazı, 240 aya varan vadelerle satışa çıkarıyor.

TOKİ, 33 ilde 144 iş yeri satacak! 240 ay vade imkanı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144’ü iş yeri 36’sı konut olmak üzere 180 taşınmazı satışa çıkarıyor.

Toki 240 aya varan vadelerle iş yeri satacak!

Toki aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü iş yeri 36'sı konut olmak üzere 180 taşınmazı satışa çıkarıyor.Açık arttırma yöntemi ile satışı yapılacak taşınmazlar

malatya iş yeri inşaatı Haberi

malatya iş yeri inşaatı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek, FKA ile birlikte yapılacak önemli yatırımlardan Yeni Şire Pazarı, İnderesi Tabiat Parkı içerisine yapılacak olan Gençlik Kamp Merkezi, 100. Yıl Parkı ve Altay Kışlası yanında yapılacak olan Yeni Sanayi Sitesi’nin sunumları AYKOME Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Büyükşehir Belediyesi mimarları tarafından gerçekleştirilen sunuma Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, FKA Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Mimarlar Odası’ndan Osman Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Vahap Erdem, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, mimar ve mühendisler katılım sağladı. 

PROJELERİMİZLE İLGİLİ PAYDAŞLARIMIZIN FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİ ALDIK 

Büyükşehir Belediyesi’nin projeleriyle ilgili sunumlar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gürkan,...