25 / 04 / 2024

TOKİ'den 38 İlde 156 işyeri 32 konut satışı!

TOKİ'den 38 İlde 156 işyeri 32 konut satışı!

TOKİ, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 38 ilde, 156'sı iş yeri 32'si konut olmak üzere 188 taşınmazı satışa çıkarıyor...



BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bir çok vatandaşı ev sahibi yapmanın yanında yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 38 ilde, 156'sı iş yeri 32'si konut olmak üzere 188 taşınmazı satışa çıkarıyor. Yarın İstanbul Şişli'de bulunan Turyap Müzayede Salonu'nda saat 14.00 düzenlenecek açık arttırmada satışa sunulacak konutlar, Adana, Adıyaman, Afyon, Ankara, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanları, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak illerinde bulunuyor. 


240 ay vade fırsatı TOKİ, Başkent Ankara'da 8 taşınmazı satışa sunarken, İstanbul'un yeni cazibe merkezi Kayabaşı'nda üç, Bursa Nilüfer, Orhangazi ve Yıldırım ilçelerinde yedi işyerini satışa sunacak. İdare'nin bazı bölgelerde yüzde 10 peşin olmak kaydıyla 240 ay vadeyle satışa sunucağı taşmmazlann olduğu belirtildi. Öte yandan muhammen bedeli 20 bin liraya kadar olan taşınmazlar için 2 bin lira, muhammen bedeli 100 bin liraya kadar olanlar için 5 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liraya kadar olanlar için 10 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liranın üstünde olan taşınmazlar için 50 bin lira katılım teminatı alınacağı açıklandı. 



Star 


Geri Dön