23 / 04 / 2024

malatya konut teslimleri

malatya konut teslimleri

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Yaz aylarına kadar Elazığ'da 20 bin ve Malatya'da 6 bin konutun tamamını, inşallah hak sahiplerine vermiş olacağız" dedi.

Kundu Kanyon'da konut teslimleri Mart 2024'te! 

Kundu Kanyon projesinde 1+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. Peki Kundu Kanyon'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda!

Nef Reserve Kandilli’de inşaat çalışmaları  tam gaz sürerken, ilk konut teslimlerine de yıl sonunda başlanması planlanıyor. İşte Nef Reserve Kandilli ile ilgili tüm merak edilen ayrıntılar...

5 soruda TOKİ Malatya Sosyal Konut Projesi 2022! Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Malatya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Konut teslimlerinde KDV oranları nasıl belirleniyor?

Konut teslimleri ile ilgili katma değer oranları için 3 farklı oran uygulanıyor. Peki bu oranlar neler? İşte 2021 konut KDV oranları ve detayları...

TOKİ Balıkesir Balya'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Balya projesinde konut teslimleri başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Rize Merkez konut teslim dönemi 2018!

TOKİ Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında teslim dönemi başladı. Konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Mehmet Özhaseki: Güneydoğu'da konut teslimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Güneydoğu'da konut teslimlerinin devam ettiğini ifade etti...

TOKİ Antalya Akseki'de konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Antalya Akseki projesindeki 50 adet konut için teslim tarihleri 20 Nisan 2018 ile 18 Mayıs 2018 arası olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesi kapsamında yer alan 466 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri!

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 163 daireden meydana gelen projede teslim dönemi 11 Ocak'ta başladı.

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri!

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri bugün sona eriyor. 

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

malatya konut teslimleri Haberi

malatya konut teslimleri

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021 yılının ilk AK Parti TBMM Grup Toplantısı'na partilileri selamlayarak başladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yaklaşık olarak bir aydır görüşmelerine ara veren TBMM Genel Kurulu'nun, dün itibarıyla çalışmalarına yeniden başladığını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle son olarak 2021 yılı bütçe görüşmelerinden sonra bir araya geldiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aradan geçen süre içinde AK Parti milletvekillerinin bir kısmıyla Genel Merkez'deki programlarda, bir kısmıyla il kongrelerine yaptığı canlı bağlantılarda, bir kısmıyla ise çeşitli açılışlar vesilesiyle görüşme imkanı bulduğunu söyledi.

Koronavirüs salgını sebebiyle ara verdikleri il kongrelerine 13 Ocak tarihinde yeniden başladıklarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü grup toplantısının ardından canlı bağlantıyla katılım göstereceği Erzincan ve Erzurum kongresiyle iki haftada 27 kongreyi tamamlamış olacaklarını söyledi. Toplamda 47 il kongresine ulaştıklarını...