26 / 04 / 2024

Malatya sağlık projeleri

Malatya sağlık projeleri

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya’nın sağlık sektöründe büyük gelişmeler kat ettiğini ve bir sağlık merkezi olma yönünde önemli adımlar attığını belirtildi.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

Malatya'da sağlık yatırımları için arsa devri!

Malatya Büyükşehir ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında Yeşiltepe’de yer alan Asker Hastanesi ile mevcut Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki arsanın devrine ilişkin hazırlanan protokol imzalandı.

Malatya'ya yeni sağlık yatırımları geliyor!

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya’nın sağlık sektöründe büyük gelişmeler kat ettiğini ve bir sağlık merkezi olma yönünde önemli adımlar attığını belirtildi.

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

6 şehirde toplam 59 okul, 7 yurt ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı!

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman'da, FETÖ ile irtibatlı oldukları belirlenen 59 özel okul, 7 öğrenci yurdu, 13 sağlık kuruluşu, 8 etüt merkezi, 1 vakıf, 13 dernek ve 1 kurs merkezi mühürlendi.

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Seranit Grup sponsorluğunda gerçekleşen panel 17:00'de başlayacak.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Malatya'ya 10 yeni aile sağlık merkezi yapılacak!

AK Parti Malatya İl teşkilatı tarafından her hafta düzenli olarak yapılan "Halk günü" etkinliği AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı başkanlığında gerçekleştirdi. Etkinlikte 10 yeni sağlık merkezinin müjdesi verildi.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Malatya sağlık projeleri Haberi

Malatya sağlık projeleri

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri Malatya’nın sağlık sektörünü konuştuğu toplantı gerçekleştirdi. Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri Uz. Dr. A. Vahap Boztepe ve ilgili birim müdürleri katıldı. Genel Sekreter Uz. Dr. Boztepe, Vali Toprak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ilettikten sonra Genel Sekreterlik bünyesinde 8 Devlet Hastanesi ve 1 Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olmak üzere toplam 9 sağlık tesisinde, hasta memnuniyeti odaklı bir çalışma sürdürdüklerini, vatandaşlarımızın sağlık hizmetine erişiminin kolaylaştırılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.  Dr. Boztepe, “Bu kapsamda hastanelerin rol gruplarına bağlı olarak, tüm hastaların yatırılarak tedavi edilebildiği, ameliyatlarının yapılabildiği, her türlü ağız ve diş sağlığı tetkik ve tedavi hizmetlerinin sunulabildiği, hemodiyaliz,  yoğun bakım ve evde bakım hizmetlerinin...