26 / 04 / 2024

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Seranit Grup sponsorluğunda gerçekleşen panel 17:00'de başlayacak.



Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.


Türkiye Projeleri panel serisi ile farklı yapı türlerinin mimarı, işvereni, mühendisi, kamu ve yüklenici tarafı ile farklı açılardan ele alınması hedefleniyor. Basılı ve görsel medyada ulaşabildiğimiz yapının tasarım, yapım sürecindeki deneyim ve serüvenleri ile izleyiciye aktarılarak, genel çerçevede bir farkındalık yaratmak amaçlanıyor.


Serinin dördüncüsünün konusu Sağlık Yapıları olarak belirlendi. Konuya yönelik, Türkiye’nin son dönemdeki en önemli yatırımları arasında yer alan ve inşa çalışmaları devam eden Şehir Hastaneleri projelerinin süreçlerini aktarmak üzere projelerin mimarları, işverenleri ve yüklenicileri bir araya geliyor.


İki oturumdan oluşacak olan panelin ilk oturumu, Seranit Grup Genel Müdür Yardımcısı Banu Uçak’ın moderatörlüğünde, Sağlık Bakanlığı Proje Daire Başkanlığı’ndan Selin Nevrim, Sağlık Bakanlığı Etüd, Proje ve Emlak Yönetim Daire Başkanlığı’ndan Serpil Cömert, Rönesans İnşaat Mimari Direktörü Derya Çavuş, YDA İnşaat PPP Projeleri Genel Koordinatörü Necip Atay ve ApcoMeg Proje Müşavirlik’ten Köksal Eren’in katılımıyla yapılıyor.


A.N Yatman Mimarlar’dan Nesrin Yatman’ın moderatörlüğünde düzenlenecek olan ikinci oturuma ise, projelerin mimarları Kerem Yazgan (Yazgan Mimarlık), İlhan Kesmez (Hayalgücü Tasarım), Selda Gümüşdoğrayan (Selda Gümüşdoğrayan Mimarlık) ve Burak Peri (Mavi Peri Mimarlık) katılıyor.


Program:

Türkiye Projeleri 4: Sağlık Yapıları / Şehir Hastaneleri

26 Mayıs 2016, Perşembe saat 17:00

TSMD Mimarlık Merkezi


17:00 / Açılış Konuşmaları

17:15 – 18:15 / 1. Oturum

Banu Uçak (Moderatör) / Seranit Grup Genel Müdür Yardımcısı

Selin Nevrim / Sağlık Bakanlığı Proje Daire Başkanlığı

Serpil Cömert / Sağlık Bakanlığı Etüd, Proje ve Emlak Yönetim Daire Başkanlığı

Derya Çavuş / Rönesans İnşaat Mimari Direktör

Köksal Eren / ApcoMeg Proje Müşavirlik

Necip Atay / YDA İnşaat PPP Projeleri Genel Koordinatörü


18:15 / Çay - Kahve Arası


18:45 – 20:00 / 2. Oturum

Nesrin Yatman (Moderatör) / A.N Yatman Mimarlar

Kerem Yazgan / Yazgan Mimarlık

İlhan Kesmez / Hayalgücü Tasarım

Selda Gümüşdoğrayan / Selda Gümüşdoğrayan Mimarlık

Burak Peri / Mavi Peri Mimarlık


20:00 Kokteyl


Geri Dön