28 / 03 / 2024

malatya tohma köprüsü ne zaman

malatya tohma köprüsü ne zaman

Malatya'nın Darende ilçesinde Tohma Islah çalışmalarının 2. etabı ve 2 adet yeni köprü ihalesi 24 Ocak 2014 Cuma günü yapılacak. Belediye ve DSİ tarafından projelendirilerek yapılan 1. Etap Tohma Islah çalışmaları tamamlanmıştı...

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri Aralık'ta açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Önemli projelerden bir tanesi olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü'nü inşallah aralık ayında açmak için bütün ekibimizle burada olacağız." dedi.

Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tüneli İnşaatı'nda sona gelindi!

Elazığ-Malatya il sınırında bulunan doğu ile batıyı birbirine bağlayan Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tüneli İnşaatı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Projenin 2018 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

Kömürhan Köprüsü ve Tüneli 2017'de hizmete girecek!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya-Elazığ Karayolu üzerinde yeni inşa edilmekte olan Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tünelinin 2017 sonunda hizmete gireceğini belirtti.

Malatya Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tüneli 2017'de açılacak!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya-Elazığ Karayolu üzerinde yeni inşa edilmekte olan Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tüneli'nin 2017 sonunda hizmete gireceğini belirtti.

Malatya Abidin Paşa Köprüsü restore edilecek!

Abidin Paşa isimli Osmanlı Devleti'nin son döneminde yaşamış bir devlet adamı tarafından 1757 yılında yaptırılan Abidin Paşa Köprüsü, Karayolları Genel Müdürlüğünce onarılacak.

Malatya Kömekavak Köprüsü'nün yerine yeni köprü inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sultansuyu Deresi üzerine 1970 yılında yapılan 45 yıllık tek şeritli Kömekavak Köprüsü’nü yıkarak yerine çift şeritli yeni köprü yapıyor.

Yeni Kömürhan Köprüsü'nün inşaat çalışmaları devam ediyor!

Elazığ ile Malatya'nın Karakaya Baraj Gölü üzerinden bağlantısını sağlayan Kömürhan Köprüsü'nün yanına 660 metre uzunluğunda modern köprü inşa ediliyor. Köprünün inşaat çalışmalarına 6 Ocak 2014'te başlandı...

Kömürhan Köprüsü'nün yanına 660 metre uzunluğunda bir köprü inşa ediliyor!

"Fırat türküsü"ne konu olan ve de Elazığ ile Malatya'nın Karakaya Baraj Gölü üzerinden bağlantısını sağlayan Kömürhan Köprüsü'nün yanına 660 metre uzunluğunda modern köprü inşa ediliyor.

Yunus Görgün: Karakaya Demiryolu Köprüsü üzerine karayolu köprüsünün yapılmasını bekliyoruz!

Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün, “Demiryolu köprüsü üzerine karayolu köprüsünün yapılmasını bekliyoruz” dedi. Görgün, Karakaya karayolu köprüsünün yapılması halinde Malatya - Elazığ arasının 30 kilometre kısalacağını söyledi...

malatya tohma köprüsü ne zaman Haberi

malatya tohma köprüsü ne zaman


Malatya'nın Darende ilçesinde Tohma Islah çalışmalarının 2. etabı ve 2 adet yeni köprü ihalesi 24 Ocak 2014 Cuma günü yapılacak.


Belediye ve DSİ tarafından projelendirilerek yapılan 1. Etap Tohma Islah çalışmaları tamamlanmıştı. Köprügözü mevkiinden başlayarak toplam 5 bin metre taş duvar ile Tohma Irmağı ıslah edilmişti. 2. Etap çalışma ile 11 bin 700 metreye ulaşacak olan duvar çalışmalarıyla Tohma, Köprügözü Mevkii'nde Gökyar Köprüsü'ne kadar iki taraflı ıslah edilecek. Yapılacak olan taşkın koruma duvarının tamamına özel üretim prefabrik korkuluk uygulaması da yapılacak. 2. Etap Islah Projesi kapsamında 2 adet taşıt köprüsü de inşa edilecek. Bu köprülerden bir tanesi Nadir İlkokulu karşısına, diğeri ise Sunguroğlu Petrol karşısına yapılacak.


Malatya...