25 / 04 / 2024

malatya yeni arkeoloji müzesi ne zaman açılacak

malatya yeni arkeoloji müzesi ne zaman açılacak

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, Malatya’ya yakışır modern yeni bir arkeoloji müzesi projesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2014 yatırım programına alınarak 100 bin TL ödenek ayrıldığını kaydetti...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'da 541 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Malatya'ya 18 yeni dükkan müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut ve 18 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya'nın depremden etkilenen bölgelerinin çehresi yeni konutlarla değişiyor!

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgenin çehresi yeni yatırımlarla değişti.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ'den Malatya Battalgazi'ye 886 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 886 adet yeni konut inşa edecek.

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

malatya yeni arkeoloji müzesi ne zaman açılacak Haberi

malatya yeni arkeoloji müzesi ne zaman açılacak


AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, Malatya’ya yakışır modern yeni bir arkeoloji müzesi projesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2014 yatırım programına alınarak 100 bin TL ödenek ayrıldığını kaydetti.


AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’deki kültür varlıklarının korunması ve iyileştirilmesi için restorasyon ve konservasyon çalışmalarına önem verdiklerini ve 12 yılda Malatya’daki 10 kültür varlığının bakım ve onarım çalışmasının tamamlandığını belirtti.


Malatya'nın il merkezi ve ilçelerinde bu yıl yarım kalan kültür ve turizm binalarının tamamlanma çalışmalarına ağırlık verileceğini ifade eden Bülent Tüfenkçi, Pütürge ilçesine Nemrut Hizmet evi ikmal, teşhir tanzimi ve çevre düzenlemesi yapım işinin 21 Ekim 2014 tarihine kadar tamamlanacağını, Akçadağ ilçesindeki Kültür Merkezi inşaatına 10 bin lira...