26 / 04 / 2024

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den o ilçeye 513 yeni konut müjdesi!

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den o ilçeye 513 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Malatya projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Malatya projesi detayları...



Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Malatya projesi için ihale tarihini  resmen duyurdu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatyalıların yüzünü güldüren yeni projesi Battalgazi ilçesinde hayata geçirilecek. Bahçebaşı mahallesinde hayata geçirilecek olan projede 513 adet konutun yanı sıra 5 dükkanlı ticaret merkezine de yer verilecek.

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! TOKİ den o ilçeye 513 yeni konut müjdesi!

TOKİ Malatya Battalgazi projesinin ihalesi 31 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Söz konusu projenin yer tesliminden itibaren 600 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...


Geri Dön