20 / 04 / 2024

malik kubilay kim

malik kubilay kim

İstanbul Bahçelievler'in ilk alışveriş ve yaşam merkezi Metroport açıldı. Mutlu İnşaat, Evren İnşaat, Gül İnşaat, Keleşoğlu Group ve AOG konsorsiyumu ile inşa edilen merkez, Metroport Alışveriş Merkezi, Metroport Busidence ve 250 yatak kapasiteli Medical

Yapı kayıt belgesi bedelini kim öder?

Yapı kayıt belgesi bedelini kim öder? Yalnız imar barışına başvuran malik mi öder, yoksa tüm kat malikleri mi öder?

Kim Kardashian, Los Angeles’taki evini 2 milyon dolara yeniledi!

ABD'nin en ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ve rap’çi eşi Kanye West, üç yılın ardından kendi evlerine taşınmak için hazırlık yapıyor. Çiftin Los Angeles- Bel Air’de bulunan malikânesindeki yenileme çalışmaları nihayet tamamlandı.

Malik olmayan eş tek başına aile konutu şerhi koyabilir mi?

Aile konutu şerhi, malikin kim olduğuna bakmadan, eşlerden birinin diğerinin rızası olmadan aile konutu hakkında tasarruf yapmasını kısıtlıyor. Peki, malik olmayan eş tek başına aile konutu şerhi koyabilir mi?

Emlak alım satım vergisini kim öder?

Konut, arsa, dükkan ya da tarla gibi gayrimenkullerin tapu işlemleri için Tapu Müdürlüğü sunduğu hizmet karşılığında tapu alım satım harcı talep ediyor. Peki, emlak alım satım vergisini kim öder?

Tapu harcını kanunen kim öder?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin eksiksiz gerçekleşebilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcını kanunen kim öder? İşte yanıtı..

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

malik kubilay kim Haberi

malik kubilay kim

Açılış töreninde konuşan Metroport Genel Müdürü Malik Kubilay, busidence ve hastane ile çevrelenen alışveriş merkezinin 6,5 yılda tamamlandığını ve 52 milyon dolara mal olduğunu söyledi. Kubilay, "İstihdam ve bölgeye kazandırdıklarıyla Metroport, yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Müşterilerimiz açısından en önemli avantajımız ulaşım kolaylığı." dedi. Metroport foodcourt bölümünde 28 adet cafe, restoranlar ile çocuklar ve gençler için eğlence merkezi yer alıyor. Yalnızca çocuklar için tasarlanan 200 metrekarelik çocuk restoranı, çocukların besin değerlerine uygun mönüler sunacak. Metroport Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde 100'ü açık alanda olmak üzere toplam 850 araçlık otopark bulunuyor. Binanın genel mimarisi Ali Osman Öztürk, iç mimarisi Dara Kırmızıtoprak tarafından üstlenildi.