23 / 04 / 2024

Maliye Bakanı emlak konut vaadi

Maliye Bakanı emlak konut vaadi

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, aday olduğu Eskişehir'de konut ve emlakta birbirinden ilginç vaat ve önerilerde bulundu. Unakıtan TOKİ ve kooperatifler için ne dedi? Yatırımcılara ne vaat etti?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Borsa bir oyun alanı değildir!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Borsa'nın sağlıklı işlemesi, firmaların sağlıklı finansmana erişiminin en önemli itici gücü olacağını belirterek'' Borsa bir oyun alanı değildir'' dedi.

Japonya’da bakan yardımcısı emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek görevinden istifa etti!

Japonya Kıdemli Maliye Bakan Yardımcısı, firmasının emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek, görevinden istifa etti. Bakam yardımcısının istifasına yönelik açıklama yapan Japonya Başbakanı Kişida, "Görevlerimizi daha büyük bir ciddiyet duygusuyla yerine getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten çok konuşulacak açıklamalar! ‘3 yıla azalacak’

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıklar ve yerel yönetimlerin yenilenebilir enerji ve su verimliliğine yönelik finansman ihtiyaçlarını karşılama konusunda köprü görevi gördüklerini söyleyerek, " Dünya Bankası ile toplam tutarı 895,7 milyon avro olan kredi anlaşması imzaladık” ifadelerini

Son Dakika Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Togg fabrikasını ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır , Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un üretim tesisine ziyarette bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bankalara seslendi: O dönem artık geride kalmalı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, para politikalarında sadeleşme ve sıkılaşma adımlarının devam edeceğini belirterek özel bankalara sadece tüketici kredilerine odaklandığı dönemi geride bırakmalarını söyledi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yardımcıları belli oldu! İşte Bakan Yardımcıları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı.

Piyasaları neler bekliyor? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hangi adımları atacak?

Piyasanın umutla fiyatladığı Mehmet Şimşek'in, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Hazine ve Maliye Bakanı şeklinde görev alacağı açıklandı. Piyasalarda dikkatler artık uygulanacak politikaya odaklandı. İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in en zor üç sınavı!

Yeni kabinenin belli açıklanmasının ardından Mehmet Şimşek’in, Hazine ve Maliye Bakanı olması kesinleşti. Bakan Şimşek’in Merkez Bankası, TÜİK ve SPK’ya yapacağı başkan atamaları, kendisine ve güven duyulması istenen programın ilk sınavı olacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Kur Korumalı mevduat bu yıl bitecek mi? Bakan Nebati’den çok konuşulacak açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kur korumalı mevduat (KKM) uygulamasının bu yıl bitmeyeceğini, çıkış senaryolarının 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden sonra yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den net yanıt! Dövizde ralli olması söz konusu değil!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dövizle ilgili son zamanlarda ortaya atılanların gerçeği yansıtmadığını belirterek, seçim sonrası rallinin söz konusu olmadığını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon açıklaması: Hızlı gerilemenin devam etmesini bekliyoruz...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Tüketici fiyat endeksinin (TÜFE) verilerinin açıklanmasının ardından enflasyona ilişkin açıklama yaptı. 

Bakan Nebati’den yatırımcılara önemli uyarılar: Döviz kurlarında sakın oyuna gelmeyin!

TÜİK yarın nisan ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nebati enflasyonun yüzde 44 civarına gerileyeceğini belirtirken, döviz kurlarının seçim sonrasında hızla yükseleceğine ilişkin yorumlara ilişkin de önemli tespitlerde bulundu.

Maliye Bakanı emlak konut vaadi Haberi

Maliye Bakanı emlak konut vaadi

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, ''TOKİ'yi kente daha fazla getirebiliriz, ancak ben özel sektörün de bu işle ilgilenmesini istiyorum'' dedi.

AK Parti Eskişehir birinci sıra milletvekili adayı da olan Bakan Unakıtan, Eskişehir'de konakladığı otelde Eskişehir Kooperatifler Birliğince düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kooperatiflerin bir sirküler sorunu olduğunu belirterek, o sorunun bir an evvel çözüleceğini kaydetti.

Kooperatifçilerin mevzuatlarla ve KDV ile ilgili sorularının olduğunu bildiğini ifade eden Bakan Unakatın, şöyle konuştu:''Bilgi akışı sayesinde bu sorunları çözeceğiz. Sizin şimdi bir kolaylığınız var. Maliye Bakanı Unakıtan sizinle birlikte. Başka yerlerin işi zor. Başka illerin kooperatifleri gelecek, randevu alacak, onların işi zor yani. Daha önceleri Eskişehir'in Gelirler İdaresine öneri götürmesi söz konusu değildi. Ancak, şimdi (Ankara'ya yaz bunu da unutmayalım) dediğim zaman, bütün öneriler...