29 / 03 / 2024

maliyede yeni sistm

maliyede yeni sistm

Maliye Bakanlığı, geçen yıl vergi kaçıranları ihbar eden 462 kişiye 7.1 milyon liralık ihbar ikramiyesi ödemesi yaptı. İkramiyeler bu yılın ilk 3 ayında da 1 Milyona dayandı.

Regnum'un yeni projeleri görücüye çıktı

Regnum, Türkiye, İngiltere ve Bulgaristan'daki yeni projelerini dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen MIPIM 2009'da, katılımcıların beğenisine sundu.

Halkbank 25 yeni şube açacak

Bu yıl 11 yeni şube açtıklarını söyleyen Halkbank Genel Müdürü Hüseyin Aydın, asgari 25 şube daha açmayı planladıklarını aktardı.

Velux'ten yeni uzaktan kumandalı çatı penceresi

Velux tüm elektrik aksamı üzerinde bulunan uzaktan kumandalı çatı penceresi INTEGRA®'nın yeni nesil geliştirilmiş modelini piyasaya sürdü.

Tekirdağ'a yeni kent merkezi projesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, şehrin en önemli projesi olan yeni kent merkezi projesi için 6 bin dönüm alanda düzenleme yapacaklarını söyledi.

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

maliyede yeni sistm Haberi

maliyede yeni sistm

Gelir İdaresi Başkanlığının ihbarcılara ödediği ikramiye miktarında son yıllarda artış yaşandı. İhbarı doğru çıkan kişilere, kesinleşen verginin yüzde 10'u oranında ödeme yapan GİB,son 3 yılda toplam 14 milyon 407 bin 682 lira ihbar ikramiyesi ödemesi yaptı. Bu kapsamda vergi kaçıranları ihbar eden 173 kişiye 2011'de 4 milyon 219 bin 672 lira ödendi. 2012'de 196 kişiye dağıtılan toplam ödül 3 milyon lirayı aştı. Geçen yıl ödenen ikramiye ise yüzde 130 arttı. 426 kişiye verilen ikramiye tutarı toplam 7 milyon 105 bin 157 lira oldu. Bu arada, yılın ilk 3 ayında ihbarda bulunan 36 kişiye 973 bin 822 ihbar ikramiyesi...