16 / 04 / 2024

maltepe nar life satılık fiyatları

maltepe nar life satılık fiyatları

Mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve Tepe İnşaat'ın Maltepe'de inşa ettiği Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Altyapısı ve sağlık odaklı yaşam alanlarıyla, sakinlerini modern ve prestijli bir yaşam konsepti ile buluşturdu.

Narlife projesi, kapılarını C Blok ile açıyor!

Rengarenk mimarisi, alt yapısı ve çevre dostu misyonuyla dikkat çeken Narlife projesinin C Bloğu, tamamı deniz ya da havuz manzaralı 4+1 dairelerden oluşuyor. Narlife projesi, kapılarını planlanandan bir yıl önce teslim edilen C Blok ile açıyor.

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Çınar Life satışta! Yeni proje

Dolunay Mühendislik imzasıyla Pendik'te inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar başladı. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

Maltepe'de 26 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Maltepe Belediye Başkanlığı, Maltepe Çınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 26 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Çördük tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Maltepe Çınar parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Maltepe Çınar parseli için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Maltepe Çınar'da 1 parsel için 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Maltepe İlçesi, Çınar Mahallesi, 1 adet parsel için 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Life Stil Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life Stil Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Alemdar ve Ufuk Aydın ortaklığında kuruldu.

S Life Ekspres fiyat!

Yüzde 70'si satılmış durumda olan S Life Ekspres Basın Ekspres Yolu Çınar Caddesi üzerinde 2 blok şeklinde yükseliyor.  S Life Ekspres fiyat listesi 451 bin TL'den başlıyor.

S Life Ekspres'te fiyatlar 451 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa edilen S Life Ekspres projesi Basın Ekspres Yolu Çınar Caddesi üzerinde yer alıyor. Proje toplam 184 daireden meydana geliyor.

Çınar Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye ile Özgür Gül ve Naim Sarı ortaklığında kuruldu.

Dumlupınar Life Point 101 fiyat!

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı imzası taşıyan Dumlupınar Life Point 101 projesinin 2018 yılı Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. İşte Dumlupınar Life Point 101 fiyat...

Life Point 101 fiyatları!

Ocak ayında yapımına başlanacak olan Dumlupınar Life Point 101 projesi 101 dairelerden oluşuyor. Life Point 101 fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor.

maltepe nar life satılık fiyatları Haberi

maltepe nar life satılık fiyatları

Narlife projesi yaklaşık bir yıl önce teslimine başladığı C bloğun ardından, mart sonunda başlayan ve teslimatı devam eden A ve B bloklarıyla sakinlerine yaşamın kapılarını...