29 / 03 / 2024

maltepe sahilada satış ofisi

maltepe sahilada satış ofisi

Yaklaşık 27 yıldır Türkiye’nin önemli sağlık tesisleriyle birlikte tüm Dünyagöz Hastaneleri’nin inşasını imza atan Kapıcıoğlu İnşaat, uzun bir aradan sonra Maltepe Sahilada isimli lüks konut projesiyle sektöre dönüş yaptı.

Sahilada Adatepe ödeme planı!

Sahilada Adatepe ödeme planı kapsamında kişiye özel seçenekler sunuluyor. 25 katlı 2 bloktan oluşan proje 10 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Maltepe Sahilada satış ofisi!

Maltepe Sahilada satış ofisi iletişim numarası 444 74 48. Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan projede 1 oda 1 salondan dublekse kadar farklı alternatifte daireler bulunuyor.

Sahilada Maltepe Residence nerede?

Maltepe Sahilada Konutları 1+1'den dublekse kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 10 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Sahilada Maltepe Residence nerede?

Maltepe Sahilada ödeme planı!

Maltepe Sahilada ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Denize 400 metre yürüme mesafesinde olan projede teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Adatepe Sahilada Maltepe nerede?

Maltepe Sahilada'da 290 adet konut bulunuyor. 25 katlı 2 bloktan meydana gelen proje 10 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Adatepe Sahilada Maltepe nerede?

Maltepe Sahilada satılık daire!

Maltepe Sahilada satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve loft olarak tasarlandı. Kapıcıoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede kişiye özel ödeme planı uygulanıyor.

Sahilada Maltepe Evleri iletişim!

Sahilada Maltepe Evleri iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat numarası 0212 283 54 01-02 olarak belirtiliyor. Konutların 1+1'den dublekse kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 10 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.

Maltepe Sahilada ev fiyatları!

Maltepe Sahilada ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. 25 katlı 2 blok olarak dizayn edilen projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Sahilada Rezidans Maltepe fiyat!

Sahilada Rezidans Maltepe projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. 290 rezidans daireden oluşan Maltepe Sahilada projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor...

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Nouvel Maltepe'de metrekare fiyatları 10 bin TL!

Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede dairelerin metrekare fiyatları 10 bin TL'den başlıyor.

Mim Proje, Nouvel Maltepe'nin satışını üstlendi!

Nouvel Maltepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Projenin satışını Mim Proje üstlendi.

Marmarada Maltepe Konutları satış ofisi!

Marmarada Evleri 11 bin 50 metrekare alan üzerine Satıroğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede konutların 2019 yılıında teslim edilmesi planlanıyor...

Maltepe Marmarada satılık ev!

Marmarada Evleri İstanbul Maltepe'de Satıroğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje 40 bin 20 metrekare inşaat alanına sahip...

Marmarada Evleri Maltepe'de başlıyor!

Marmarada Evleri Maltepe'de Satıroğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Marmarada Evleri, 246 daireden meydana geliyor...

Piazza Maltepe Konutları satılık ev fiyatları!

Piazza Residence projesi, İstanbul Maltepe'de hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 502 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Maltepe projesi satışta! 460 bin TL'ye!

60 bin metrekare inşaat alanına sahip Sur Yapı Maltepe projesi 300 daire ve 5 dükkandan meydana geliyor. Satışları bugün başlayan Sur Yapı Maltepe projesinde 1+1 daire fiyatları 460 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Evla satılık!

Maltepe Evla Evleri, Föy İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje, Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde konumlandırılıyor.

Maltepe Piazza satış ofisi!

Maltepe Piazza satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Piazza Evleri, Mart 2018 yılında tamamlanacak...

Piazza Maltepe projesi satışa çıktı! 450 bin TL'ye!

Yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerinde yükselen Piazza, adalar manzaralı 29 kattan oluşan 230 dairelik konut bloğu, 21 katlı ofis bloğu ve açık alanların yer aldığı alışveriş merkezinden oluşuyor. Projedeki konutlar lansmana özel 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

KİPTAŞ Maltepe Evla satışa çıktı!

Maltepe Evla projesi KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 180 adet konuttan meydana gelen Maltepe Evla'da satışlar başladı.

Maltepe Sahilada basın toplantısı ertelendi!

Yaklaşık 27 yıldır Türkiye’nin önemli sağlık tesislerine ve tüm Dünyagöz Hastaneleri’nin inşasına imzasını atan Kapıcıoğlu İnşaat’ın 5 Nisan 2016’da gerçekleştirmeyi planladığı Maltepe Sahilada projesi lansman basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

maltepe sahilada satış ofisi Haberi

maltepe sahilada satış ofisi

Türkiye’de branş hastaneciliğinin öncü ve global markası Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun da sahibi olan Kapıcıoğlu İnşaat’ın patronu Eray Kapıcıoğlu konut sektörüne yeni projesi “Sahilada” ile dönüş yaptı. Sağlık sektörünün ana iş kolu olduğunu, ancak inşaattan da vazgeçemediğini belirten Eray Kapıcıoğlu, “Yaklaşık 27 yıldır Türkiye’nin önemli sağlık tesisleriyle birlikte yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm Dünyagöz Hastaneleri’nin inşasını gerçekleştirdik. Sağlığa odaklanınca gayrimenkul inşaatına çok fazla odaklanamadık ve bir süre ara verdik. Ancak arsa geliştirmeye devam ediyoruz. Sahilada projemizi de bu kapsamda 10 dönümlük kendi arsamız üzerinde hayata geçiriyoruz ”dedi.

Sahile yalnızca 300 metre uzaklıkta

Sahilada projesinin arsası dâhil 100 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçeceğini belirten Eray Kapıcıoğlu, projenin Maltepe’nin en özel muhitlerinden biri olan Adatepe’de inşa edildiğini belirtti. Sahilada’nın Bağdat Caddesine ve...