24 / 04 / 2024

Nouvel Maltepe'de metrekare fiyatları 10 bin TL!

Nouvel Maltepe'de metrekare fiyatları 10 bin TL!

Firma: Ağaoğlu Omak İnşaat

Proje: Nouvel Maltepe

Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede dairelerin metrekare fiyatları 10 bin TL'den başlıyor.



Ağaoğlu Omak İnşaat güvencesi ile İstanbul Maltepe ilçesinde inşa edilen  Nouvel Maltepe   projesinde toplam 163 bağımsız bölüm bulunuyor. 16 katlı proje 2 blok olarak tasarlandı.

Toplam 5 bin 300 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin toplam inşaat alanı ise 28 bin metrekare olarak açıklandı. Projede dairelerin metrekare fiyatları 10 bin TL'den başlangıç gösterdi.

Ana caddelerin ve bağlantı yollarının tam ortasında, toplu taşıma olanaklarına yakın yürüme mesafede konumlanan Nouvel Maltepe projesi İstanbul’un her noktasına kolayca ulaşım imkanı sağlıyor.

Nouvel Maltepe TEM Otoyolu, Minibüs Yolu, E-5 Karayolu, Maltepe Sahil Yolu, Bağdat Caddesi, İDO Vapur İskelesi, Hızlı Tren İstasyonu, Metro İstasyonu,  Marmaray Tüp Geçidi, Avrupa’nın en büyük şehir parkı, Anadolu Adalet Sarayı, Maltepe Park AVM, Şehir Üniversitesi,Kartal Devlet Hastahanesi ve Hilltown AVM'ye 10 dakika mesafe uzaklıkta, FSM Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü,  Sabiha Gökçen Havaalanı’nın yanı sıra Anadolu yakasının en önemli hastaneler ve AVM’lere 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Nouvel Maltepe iletişim:

Adres: Yalı Mahallesi Şehit Turhan Emeksiz Sokak No:10 Maltepe

Tel: 0580 360 61 61 
Web: http://www.nouvelmaltepe.com


projeye sor



Geri Dön