18 / 04 / 2024

maltepe satılık ev fiyatları

maltepe satılık ev fiyatları

Denize kıyısı olan bir İstanbul ilçesi olan Maltepe'de ikinci el satılık veya kiralık daire arayanlar için bölgenin fiyat analizini çıkardık. Maltepe satılık ev fiyatları için haberimize bakın...

Nidapark Küçükyalı satılık ev fiyatları!

Nidapark Küçükyalı Evleri, İstanbul Maltepe-Küçükyalı bölgesinde inşa ediliyor. Nidapark Küçükyalı satılık ev fiyatları 480 bin liradan başlıyor.

Adam Kule Rezidans Maltepe satılık!

Adam Kule Rezidans Maltepe satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Sahile 10 dakika yakınlıkta olan projede 48 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Lokum Evler Aydınlı satılık ev!

Lokum Evler Aydınlı satılık ev fiyatları 344 bin 740 TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık ev!

13 katlı 17 blok şeklinde yükselen proje toplam 1.037 adet daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Bizimtepe Aydos Samandıra satılık ev Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığıyla yükseliyor.

Dap Adam Kule Maltepe satılık!

Dap Adam Kule Maltepe satılık daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 254 tane konut ve 88 tane home ofisten oluşan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Ankara Kuzu Effect satılık ev!

Ankara Kuzu Effect satılık ev fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 186 bin 393 metrekareden meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor. Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev tipleri 2+1'den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev!

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan proje 55 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık ev!

Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Soyak Konforia Bahçeşehir satılık ev fiyatları 178 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları!

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 55 bin metrekare arsa alanına sahip projede teslimlerin Şubat 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev!

Konum bilgisine göre Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede 60 aya varan vade sağlanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev fiyatları 173 bin 360 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık ev fiyatları!

Toplam 760 konut ve 190 rezidanstan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında, 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Eston Mahallem satılık ev fiyatları!

68 dönüm arsa üzerinde hayata geçirilen Bahçeşehir Eston Mahallem satılık ev fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor.

maltepe satılık ev fiyatları Haberi

maltepe satılık ev fiyatları


Batısında Kadıköy, kuzeyinde Ümraniye ve Kartal, doğusunda Kartal ve güneyinde Marmara Denizi ile komşu olan Maltepe, son dönemlerin gözde lokasyonları arasında yer alıyor. Bir Anadolu Yakası ilçesi olan Maltepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları da yoğun bir şekilde devam ediyor. 


Denize kıyısı olan Maltepe'de nüfus ise yıllara göre artışlar gördü. Örneğin, 2009 yılında bölge nüfusu 427 bin iken, bu rakam 2010'da 438 bine ve 2011'de 452 bine ulaştı. Maltepe'nin güncel nüfusu ise 500 bin sınırında. 


Maltepe satılık daire fiyatları 




Maltepe'de ikinci el satılık veya kiralık daire arayanlar için 29 Nisan 2013 itibariyle bölgedeki fiyatlanmanın dağılımı yukarıdaki gibi. 


İstanbul'un gelişen bölgelerinden biri olan Maltepe'de satılık...