16 / 04 / 2024

maltepe Vazo Kule projesi

maltepe Vazo Kule projesi

Maltepe Vazo Kule 'de fiyatlar 345 bin liradan başlıyor. 289 adet rezidans dairenin yer aldığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Vazo Kule 'de minimum 345 bin liraya!

Vazo Kule Maltepe 'de fiyatlar 345 bin liradan başlıyor, 3 blok halinde yükselen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Maltepe Vazo Kule 'de 347 bin liraya! Vade farksız taksit imkanı!

Maltepe Vazo Kule 'den vade farksız taksit imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Projede 289 rezidans dairenin yanı sıra 11 ticari birim ve 99 adet ofis yer alıyor...

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Maltepe Adam Kule fiyat!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor. Maltepe Adam Kule fiyat listesi kapsamında daireler 200 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Vazo Kule görselleri!

Dap Vazo Kule görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2015 yılında tamamlanması planlanan Maltepe Dap Vazo Kule Evleri projesinde 20 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor.

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri!

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness yer alıyor...

Vazo Kule'de 20 bin TL peşinat! 48 ay vade!

İstanbul Avrupa yakası Maltepe'de konumlandırılan Vazo Kule projesi, Dap Yapı imzası taşıyor. Projede 20 bin TL peşinat ile ev sahibi olunabiliyor. Ayrıca Vazo Kule'de 48 ay vade uygulanıyor.

Dap Vazo Kule'de daireler 20 bin TL peşinatla!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dap Vazo Kule daireleri 20 bin TL peşinatla satışa sunuluyor.Projede 48 ay vade 0 faiz fırsatı da bulunuyor.

Dap Vazo Kule ulaşım!

Dap Vazo Kule ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa Yakası Maltepe'de yer aldığını söyleyebiliriz. Projede 22 katlı iki blok ve 19 katlı bir blok olmak üzere 3 blok bulunuyor...

Dap Vazo Kule Maltepe adres!

Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Dap Vazo Kule Maltepe projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla! 30 Nisan son gün!

Dap Vazo Kule Maltepe'de 20 bin TL peşinatla 48 ay vade ve 0 faiz uygulanıyor. Dap Vazo Kule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Dap Vazo Kule adres bilgileri!

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükselen Dap Vazo Kule adres bilgilerine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Dap Vazo Kule projesinde stüdyo 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut...

Dap Vazo Kule Maltepe iletişim!

Dap Vazo Kule Maltepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 33 39 olarak belirlendi. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Vazo Kule Maltepe adres bilgileri!

Dap Yapı imzası ile konumlandırılan ve Maltepe'de hayata geçirilen Vazo Kule Maltepe adres bilgileri ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede, 289 konut, 99 ofis, ve 11 ticari birim bulunuyor.

maltepe Vazo Kule projesi Haberi

maltepe Vazo Kule projesi


Vazo Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe 'de inşa ediliyor. Proje 12 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 


Satış sürecinin devam ettiği Maltepe Vazo Kule Evleri Dap Yapı imzası taşıyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Maltepe Vazo Kule kapsamındaki konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Maltepe Vazo Kule projesinde 289 adet rezidans daire, 11 adet ticari birim ve 99 adet ofis bulunuyor.


19-22 katlı 3 blok şeklinde yükselen Vazo Kule'de daire fiyatları 345 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Vazo Kule Evleri 'nde yer alan stüdyo dairelerin metrekare alanları 35 metrekare ile 70 metrekare arasında, 1 oda 1 salon dairelerin metrekare alanları 89 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor.


Vazo Kule Konutları 'nın sosyal olanakları arasında; buhar odası,...