25 / 04 / 2024

mamak altıağaç karaağaç mahallesi kentsel dönüşüm

mamak altıağaç karaağaç mahallesi kentsel dönüşüm

Ankara Mamak Altıağaç - Karağaç ve Hüseyingazi mahallelerinde uygulanan dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar sürüyor. Geçtiğimiz eylül ayında startı verilen dönüşüm kapsamında 700 gecekondu yıkımı gerçekleştirildi...

Başkent'te 37 adet konut satılıyor! 2+1 ve 3+1 ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Ankara Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ilçesi, Altıağaç ve Diriliş Mahallelerinde yer alan 37 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor. Peki Ankara Mamak'ta yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ev alacaklar dikkat! O ilde 46 adet 2+1, 3+1, 4+1 konut satılıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ilçesi, Altıağaç Mahallesi'nde yer alan 46 adet 2+1, 3+1, 4+1 konutu satıyor. Peki Mamak'ta yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Altıağaç proje detayları...

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ'den Ankara'da ucuz konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Ankara Mamak başvuruları 1 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar 1 Ekim tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 2. Etap başvuruları başladı. 

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri!

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 31 adet 2+1 konut, 141 adet 3+1 konuta yer veriliyor.

TOKİ'den Ankara'da 770 lira taksitle konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesinde yer alan konutlar satışa sunuldu. 

Ankara'da 158.5 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle, Pursaklar, Çankaya, Mamak, Altındağ, Gölbaşı ve Keçiören'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

mamak altıağaç karaağaç mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

mamak altıağaç karaağaç mahallesi kentsel dönüşüm


Altıağaç-Karağaç ve Hüseyingazi mahallelerinde uygulanan dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar sürüyor. Geçtiğimiz eylül ayında startı verilen dönüşüm kapsamında 700 gecekondu yıkıldı. Şeyh Şamil Caddesi, Gazneli Mahmud Caddesi ve Hüseyingazi Mahallesi 205 Sokak’ta yıkımlar aralıksız sürüyor. 


Kentsel dönüşümde ciddi mesafe aldıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, halkın mutluluğu, yaşam kalitesinin yükselmesi ve sosyal donatı alanlarıyla birlikte modern konutlar oluşturma gayreti içerisinde olduklarını vurguladı. Mamak’ta dönüşümün hız kesmeyeceğini belirten Akgül, “Bizim dönüşüm sürecinde elde ettiğimiz başarıda en büyük pay sahibi hemşehrilerimizdir. Halkımızla el ele vererek, adım adım ilçemizin çehresini değiştiriyoruz. Mamak, 5 yıl içinde her alanda gerçekleştirdiğimiz atılımlarla Başkentin cazibe merkezi oldu.” dedi. 


YÜZDE 57’Sİ YEŞİL ALAN


574 bin metrekare proje alanına sahip proje kapsamında bin 430 gecekondu ve bin 750 hak sahibi bulunuyor....