27 / 04 / 2024

mamak ankara çarşı caddesi ne zaman açılacak

mamak ankara çarşı caddesi ne zaman açılacak

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte örnek sokak düzenlemeleri kapsamında yenilenen Mamak Çarşı Caddesi’ nde incelemeler de bulundu...

Mamak Deniz Genel Arşiv Müdürlüğü imar planı askıda!

Ankara Mamak Deniz Genel Arşiv Müdürlüğüne ilişkin olarak hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara Mamak'taki dönüşüm projeleri 2019'da tamamlanacak!

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe başkanları arasında yer alan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile konuşuldu. Akgül, Mamak'ı yeniden inşa ettiklerini vurguladı.

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu son başvuru günü!

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu son başvuru günü 20 Kasım 2015 olarak belirlendi. Toplam 583 adet konutun kurayla satıldığı projede 12 bin 265 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Mamak satılık evler!

TOKİ Ankara Mamak satılık evler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Başvuru süreci 22 Ekim Perşembe günü itibariyle başlayacak olan projede 756 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ başvuru bedeli!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projenin kura çekiliş töreni 2 Aralık 2015 tarihinde düzenlenecek.

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor. Projede aylık taksitler 341 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuruları için gerekli belgeler...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta toplam 369 konu kura ile satışa çıkarılıyor. İşte, TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Mamak'ta 341 lira taksitle konut satıyor!

TOKİ, Ankara'nın Mamak ilçesinde 341 liradan başlayan taksitlerle konut satacak. Toplam 952 konııt için başvurular, 22 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında kabul edilecek.

2015 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru tarihleri!

Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte 2015 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru tarihleri...

TOKİ Ankara Mamak başvuru şartları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde daire fiyatları 102 bin 211 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede 2+1 konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Ankara Mamak başvuru şartları neler?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuru işlemleri!

Kura çekilişi 2 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 369 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuru işlemleri...

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuruları ne zaman?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde dairelerin büyüklükleri minimum 66,66 metrekare olarak tasarlandı. Peki TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuruları ne zaman?

Ankara Mamak TOKİ Evleri fiyatları!

Ankara Mamak TOKİ Evleri fiyatları 181 bin 433 TL'den başlangıç gösteriyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürütüeceği projede 756 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

mamak ankara çarşı caddesi ne zaman açılacak Haberi

mamak ankara çarşı caddesi ne zaman açılacak


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte örnek sokak düzenlemeleri kapsamında yenilenen Mamak Çarşı Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Yenilemenin gerçekleştirildiği sokakta çalışmalar sona yaklaşırken, önümüzdeki günlerde tamamlanarak hizmete açılacak. İlçe sokaklarına yeni bir kimlik kazandırma adına örnek sokak çalışmasının gerekli bir düzenleme olduğunun altını çizen Akgül, uygulanan yenileme ve düzenleme çalışması kapsamında hem esnafın hem de vatandaşın görüşünü aldı. 


Sokağın ilçeye özel bir prestij kazandıracağını belirten Çarşı Caddesi esnafı, "Yapılan düzenleme sayesinde sokağımız pırıl pırıl bir görünüme kavuşuyor ve buda müşteri potansiyelimizin artmasına yol açacak." dedi. 600 metre uzunluğa sahip sokakta önce fiziki etken nedeniyle çöken, kırılan ya da bozuk durumda olan eski asfalt söküldü ardından yerine hammaddesi klinker olan yer döşemesi uygulandı. Ayrıca sokağa dekoratif...