19 / 04 / 2024

mamak mermerciler yeni sanayi sitesi

mamak mermerciler yeni sanayi sitesi

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devanı eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi nde iş yerleri hızla yükseliyor.

Mamaklı mermercilere yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi'nde iş yerleri hızla yükseliyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5, 6 ve 7. etaplarda yer alan 4 bin 477 konut ve ticari blokların yapım işi için ihale tarihi 7 Nisan olarak belirlendi. 

Mamak Eserkent konutları için kura çekilişi yapıldı!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için hak sahipleri önceki gün belirlendi.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi bugün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar bugün çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi yarın!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar yarın çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kuraları iki gün sonra çekiliyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar iki gün sonra çekiliyor. 

mamak mermerciler yeni sanayi sitesi Haberi

mamak mermerciler yeni sanayi sitesi

Kentsel dönüşümde yakaladığı başarılı performansla Mamak'ın çehresini değiştiren Mamak Belediyesi, bölgenin ekonomik yapısına büyük katkılar sağlayacak yatırımların da yapımına devanı ediyor. Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devanı eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi'nde iş yerleri hızla yükseliyor. Sanayi sitesi kapsamında ilçede dağınık durumda bulunan mermerci esnafı, 150 metrekare açık. 150 metrekare kapalı alan olmak üzere 210 dönümlük alanda yapılan 3 yüz metrekarelik dükkanlara taşınacak. 

Sitenin yapımı tamamlanınca mermerci esnafına hem daha rahat ulaşılabilecek hem de esnaf daha verimli üretim yapabilecek. 


Ekonomik atılımlar Mamak'ı değiştiriyor Mamak ı ekonomik faaliyetlerin merkezine taşıyacaklarının altını çizen Maıııak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sanayi sitelerinin sağladığı istihdam ve kalma değerin ekonomiyi canlandıran önemli bir yatırım olduğunu kaydetti. Akgiil, "Belediye...