26 / 04 / 2024

Manas Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Reşat Görür

Manas Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Reşat Görür

Türkiye’ de ilk, yerli okuma ve faturalandırma yazılımını yapan Manas Enerji, 2013 yılında ısı pay ölçerde Türk malı, yerli üretime geçecek

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Türk iş insanı Hakan Ünsal hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi ve genel müdür oldu? İşte Hakan Ünsal ile ilgili merak edilen her şey...

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Rasyo Enerji Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Rasyo Enerji Yönetim Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kurt tarafından kuruldu.

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Sivri ve Durmuş Öner Kayserilioğlu tarafından kuruldu.

Mühendisler Çanakkale'de Yeşil Yerel Yönetim Binası'nı inceledi!

Çanakkale İnşaat Mühendisleri Odası'na bağlı üyeler, Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası inşaat alanınındaki çalışmaları yerinde inceledi. Yeşil bina, enerjisini güneş, rüzgar, toprak gibi doğal kaynaklardan sağlayacak, enerji israfını da engelle

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Savaş oldu!

EPDK, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini belirledi. EPİAŞ'a bağımsız üye olarak atanan Hasan Hüseyin Savaş'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.

Polisan Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası aldı!

Polisan Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası aldı. Çevreci ve sürdürülebilir üretim prensibiyle sektörüne ve ülkeye katkılarına devam eden Polisan, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi sertifikasını aldı.

Orge Elektrik yönetim kurulu komite yönetmeliklerini güncelledi!

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. yönetim kurulu komite yönetmeliklerini güncelledi.

Turkcell mobilde enerji yönetim sistemi sertifikasını alan ilk şirket!

Turkcell mobilde enerji yönetim sistemi sertifikasını alan ilk şirket oldu. Turkcell mobil iletişim sektöründe, enerji yönetiminde sistematik yaklaşımıyla ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Standardı sertifikasını almaya hak kazanan ilk şirket oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Enerji Yönetim Sistemi Belgesi alacak!

Gaziantep'te Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı Enerji Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen projeyle Büyükşehir Belediyesi kentte ISO 50001 belgesi alan ilk kamu kurumu olacak.

Ayen Enerji Bağlı ortaklık tasviyesi yönetim kurulu karırını yayınladı!

Ayen Enerji A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklmaya göre Ayen Enerji A.Ş. Bağlı ortaklık tasviyesi yönetim kurulu kararını yayınladı.

Zorlu Enerji Yönetim Kurulu Üyelerini yayınladı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Yönetim Kurulu Üyeleri 'ni yayınladı. Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Yayla Enerji yönetim kurulu görev dağılımını yaptı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş., 9 Mayıs 2014 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu görev dağılımını yaptı ve komite üyeliklerini de belirledi. Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle...

Manas Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Reşat Görür Haberi

Manas Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Reşat Görür


 Yurt genelinde 500 bin adet konutta pay ölçer uygulaması yapmayı hedefleyen Manas Enerji, ısı giderleri paylaşım ürünleri için ilk yıl 500 bin Euro ve 2014 yılı sonuna kadar da yerli üretim yatırımı ile birlikte 1 milyon Euro yatırım yapacak. Yatırımların önemli kısmını üretim bandının revizyonu ve teknoloji transferi için gerçekleştirdiklerini ifade eden Manas Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Reşat Görür,”Ürün şu an İsviçre’de Manas Enerji için üretiliyor, 2013 yılı itibariyle ise gerçekleştireceğimiz teknoloji transferi ile beraber Ankara’daki fabrikamızda üretilecektir.”dedi.

2012 yılı itibariyle kullanımı zorunlu hale gelen ısı giderleri paylaşım ürünleri Türkiye’deki yaklaşık on milyon doğal gaz kullanıcısı ve bir o kadar da işyerinin enerji tasarrufunu sağlamak için önemli bir girişim kaynağı oldu.

Manas Enerji Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Reşat...