27 / 04 / 2024

Manisa Kırkağaç Kurşuncu Hanı kiralama

Manisa Kırkağaç Kurşuncu Hanı kiralama

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

En düşük SSK, BağKur emeklisi maaşı 11 bin 250, asgari ücret 17 bin 104 TL! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı! 

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yüzde 50 seviyesinde zam uygulanacağını açıkladı. Peki en düşük SSK, BağKur emeklisi maaşı, asgari ücret ve memur maaşı ne kadar olacak? İşte o rakamlar...

Son dakika az önce deprem oldu! Manisa'da korkutan deprem! 

Kandilli Rasathanesi son dakika deprem açıklaması yaptı. Manisa’nın Bakır-Kırkağaç ilçesinde saat 16.37’de 3,2 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem 5 kilometre derinlikte oldu.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 zammı bir bir hesaplandı! Duyan inanamadı! Hemen en düşük maaşa bakın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 zammı bir bir hesaplandı! En düşük emekli maaşını duyan inanamadı! Hemen en düşük maaşa bakın...

Manisa Kırkağaç TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kırkağaç projesinde kaç adet konut yapılacak, Kırkağaç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kırkağaç 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Kırkağaç 53 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Kırkağaç'a 53 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini 16 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan açıkladı: Bu ülkenin ihtiyacı düşük enflasyon ve kur istikrarı!

Ekonomideki sorunun enflasyon ve döviz kurundaki oynaklıktan kaynaklı olduğunu aktaran Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Bu ülkenin ihtiyacı düşük enflasyon ve kur istikrarı. Fiyat istikrarı olmaksızın, sürdürülebilir bir büyüme ve refah artışından bahsedemeyiz" dedi.

Manisa Kırkağaç Belediyesi’nde arsa satışı tartışması!

Manisa’da Kırkağaç Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısında, ilçedeki Gelenbe mahallesinde satışa sunulmak istenilen belediye arazisi Cumhur İttifakı’nda çatlak yarattı.

Özcan Kaçar'dan Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı'nın kiraya verilmesine tepki!

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Manisa Kırkağaç Kurşuncu Hanı kiralama Haberi

Manisa Kırkağaç Kurşuncu Hanı kiralama

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre; Osmanlı'dan kalma Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı, AKP ilçe binası yapıldı. CHP İlçe Başkanı Özcan Kaçar, belediyenin binayı AKP'ye kiraladığını dile getirerek, “İki katlı koca binaya 525 lira kira ödeyecekler” dedi.

Kırkağaç'ta geçtiğimiz yıl iki tarihi bina restore edildi. AKP'li belediye restore edilen binayı kendi bünyesine aldı. Geçtiğimiz ay bir bina için ihaleyle kiralama gerçekleştirildi. Girişteki dükkan kasap olarak 1.500 TL'ye, pastane ise bin 300 TL'ye kiraya verildi. Üst kat ise turizm şirketine 1.100 TL'ye kiralandı. Bina toplamda 3 bin 900 TL'ye kiralandı.

İkinci bina ise AKP Kırkağaç ilçe başkanlığına verildi ve aylık kirası da...