24 / 04 / 2024

Özcan Kaçar'dan Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı'nın kiraya verilmesine tepki!

Özcan Kaçar'dan Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı'nın kiraya verilmesine tepki!

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.



Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre; Osmanlı'dan kalma Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı, AKP ilçe binası yapıldı. CHP İlçe Başkanı Özcan Kaçar, belediyenin binayı AKP'ye kiraladığını dile getirerek, “İki katlı koca binaya 525 lira kira ödeyecekler” dedi.

Kırkağaç'ta geçtiğimiz yıl iki tarihi bina restore edildi. AKP'li belediye restore edilen binayı kendi bünyesine aldı. Geçtiğimiz ay bir bina için ihaleyle kiralama gerçekleştirildi. Girişteki dükkan kasap olarak 1.500 TL'ye, pastane ise bin 300 TL'ye kiraya verildi. Üst kat ise turizm şirketine 1.100 TL'ye kiralandı. Bina toplamda 3 bin 900 TL'ye kiralandı.

Özcan Kaçar dan Manisa Kırkağaç taki Kurşuncu Hanı nın kiraya verilmesine tepki!

İkinci bina ise AKP Kırkağaç ilçe başkanlığına verildi ve aylık kirası da 525 TL oldu. CHP'li Özcan Kaçar, diğer tarihi bina toplam 3 bin 900 TL'ye kiralanırken, AKP'ye verilen binanın sadece 525 TL olmasına tepki gösterdi ve şöyle konuştu:

“Arkadaki bina daha büyük olmasına rağmen, el altından kimseye duyurmadan, AKP'ye verildi. Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, ilk başkan seçildiğinde ‘AKP rozetimi bıraktım' diyordu. Belediye Başkanı Gedüz, bu binayı AKP'ye peşkeş çekmiştir. Buralar tarihi bina. Kütüphane olarak, gençlik merkezi olarak kullanılabilirdi.”

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!


Geri Dön