20 / 04 / 2024

Kurşuncu Hanı AKB binası

Kurşuncu Hanı AKB binası

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

İŞKUR açıkladı! Çalışmayanlara, ev hanımlarına ve öğrencilere günlük 654 TL, 719 TL verilecek!

İŞKUR'dan meslek edinme ve günlük 654 Türk Lirası ile 719 Türk Lirası destek verileceği kaydedildi. Devlet, sosyal yardımlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ederken diğer yandan da çalışmayanlara yönelik destek paketi ile geldiği belirtildi.

Bakan Işıkhan'dan ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Emeklilik yasasında son dakika gelişmesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bağ-Kur emeklilik düzenlemesi ve ev kadınlarına prim desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki Ev hanımlarına emeklilik yasası ne zaman çıkıyor? İşte detaylar...

Bağ-Kur'lular ve Ev Hanımlarına Erken Emeklilik Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği emeklilik reformu kapsamında, Bağ-Kur'lular ve ev hanımları için erken emeklilik imkanı geliyor. Bağ-Kur'lular için yapılan düzenlemeyle birlikte 1 milyon küçük esnafın 5 yıl erken emekli olabileceği belirtiliyor.

İŞKUR duyurdu! Evde oturduğunuz yerden 6000 TL kazanın! Öğrenciler, ev hanımları…

Evde oturduğunuz yerden 6000 TL kazanabilirsiniz. Ev hanımları da öğrencilerde bu işi yapabilir. İşte detaylar!

Ev hanımları için flaş bir ödeme yapılacak

İŞKUR tarafından ev hanımlarına yönelik önemli bir program başlatıldı. Programdan faydalanmak isteyen ev hanımlarının detayları iyice öğrenmesi gerekiyor.

İŞKUR'dan ev hanımlarına müjde! Evden çalışarak maaş alacaksınız...

Türkiye’nin istihdam kurumu İŞKUR, işsiz vatandaşlara yeni fırsatlar sumaya devam ediyor. İŞKUR evde çalışarak para kazanmak isteyenler için iş ilanları yayımladı. İşte detaylar...

İş bulamayanlar, günlük 110 TL ödemeniz İŞKUR'dan!

İŞKUR 2022 yılında oluşturduğu meslek kursları projesiyle, meslek sahibi ve ilgili sektörlerde istihdam imkanı sağlıyor. Destek, ev hanımları, işsiz olanlar ve öğrencilere yönelik sunuluyor. İşte detaylar...

Ev hanımları, işsizler ve öğrenciler... Piyango bu sefer size vurdu, 6.000 lira maaş!

İŞKUR tarafından, evde oturanlara 6 bin lira maaş ödenecek. Ev hanımları, işsiz vatandaşları ve öğrencileri kapsayan bu maaş ödemesinde evde oturan herkes evde iş yaparak para kazanacak...

Özcan Kaçar'dan Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı'nın kiraya verilmesine tepki!

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Tarihi Kurşunlu Han Türkiye'nin desteğiyle restore edilecek!

Üsküp’teki en önemli Osmanlı eserleri arasında yer alan Kurşunlu Han’ın kullanım hakkı bugün Yunus Emre Enstitüsüne devredildi. Kurşunlu Han Türkiye’nin desteğiyle restore edilip tarihe kazandırılacak.

Tarihi Kurşunlu Han restore ediliyor!

Geçtiğimiz 2015 yılında terör örgütü FETÖ’ nün elinden alınarak restorasyon karşılığı 25 yıllığına Şehzadeler Belediyesine teslim edilen Tarihi Kurşunlu Han’da yapılan restorasyon çalışmaları sürüyor.

Safranbolu Sadiye Hanım Camii'nin temeli atıldı!

Sadiye Hanım Camii ve Abdurrahman Efendi Kur’an Kursunun temeli Safranbolu Belediye Başkan Vekili Halil Aydın'ın da katılımıyla atıldı...

Manisa Şehzadeler'deki Kurşunlu Han restore ediliyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından 25 yıllığına restorasyon karşılığında kiralanan Kurşunlu Han’daki çalışmalar yerinde incelendi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çalışmaların bir buçuk yılda tamamlanması hedeflediklerini ve maliyetinin 4 milyon 71 bin TL olacağını söyledi.

Kurşuncu Hanı AKB binası Haberi

Kurşuncu Hanı AKB binası

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre; Osmanlı'dan kalma Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı, AKP ilçe binası yapıldı. CHP İlçe Başkanı Özcan Kaçar, belediyenin binayı AKP'ye kiraladığını dile getirerek, “İki katlı koca binaya 525 lira kira ödeyecekler” dedi.

Kırkağaç'ta geçtiğimiz yıl iki tarihi bina restore edildi. AKP'li belediye restore edilen binayı kendi bünyesine aldı. Geçtiğimiz ay bir bina için ihaleyle kiralama gerçekleştirildi. Girişteki dükkan kasap olarak 1.500 TL'ye, pastane ise bin 300 TL'ye kiraya verildi. Üst kat ise turizm şirketine 1.100 TL'ye kiralandı. Bina toplamda 3 bin 900 TL'ye kiralandı.

İkinci bina ise AKP Kırkağaç ilçe başkanlığına verildi ve aylık kirası da...