24 / 04 / 2024

Manolya Teknik adres

Manolya Teknik adres

Manolya Teknik İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Cemal    Kavrar tarafından kuruldu.

Manolya Teknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Manolya Teknik İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Cemal    Kavrar tarafından kuruldu.

Deluxia Park Teknik Yapı satış ofisi!

Deluxia Park Teknik Yapı satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Deluxia Park'ta 364 daire ve 34 ofis yer alıyor...

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri!

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri kapsamında proje Kadıköy, Fikirtepe Dumlupınar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri sunuluyor.

Tuzla Evora İstanbul adres bilgileri!

Toplam 4 bin 979 dairenin yer aldığı proje Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Tuzla Evora İstanbul adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa ediliyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı adres!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bulunuyor.

Evora İstanbul Tuzla adres!

Evora İstanbul Tuzla adres bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Evora İstanbul Konutları Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 4 bin 979 daire yer alıyor.

Metropark Teknik Yapı adres!

7 blok halinde yükselen Metropark projesi Tenknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.Metropark Teknik Yapı adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Metropark adres!

Teknik Yapı Metropark adres bilgisi kapsamında proje, Atatürk Mahallesi, Şehit Er Necati Özgel Sokak'ta yer alıyor. Daire fiyatlarının 271 bin TL'den başladığı projede 36 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Concord İstanbul Kadıköy adres!

Concord İstanbul Kadıköy adres bilgisi kapsamında proje Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teknik Yapı imzası taşıyan proje 1.175 adet daireden oluşuyor.

Halkalı Metropark Evleri adres!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Halkalı Metropark Evleri adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Küçükçekmece'de yükseliyor.

Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Metropark Halkalı Evleri'nde 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi bulunuyor. Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul İş GYO adres!

İnistanbul İş GYO adres bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün hemen karşısında inşa ediliyor. İş GYO Nef İnistanbul projesi 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip.

Topkapı Inİstanbul adres!

Topkapı Inİstanbul adres bilgileri kapsamında projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında inşa ediliyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Manolya Teknik adres Haberi

Manolya Teknik adres

Manolya Teknik İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Cemal    Kavrar tarafından kuruldu.

Manolya Teknik İnşaat Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...