28 / 03 / 2024

Mar Yapı G-yoo

Mar Yapı G-yoo

Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçirdiği G - YOO Inspired by Starck projesinde dairelerin yüzde 45’ini 4 ayda sattı. Proje, 17 bin 226 metrekare alana sahip..

Mar Yapı G-YOO gün ışığını maksimize ediyor!

SUYABATMAZ Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan Günesli'deki G-Yoo projesinin inşaatı sürüyor. Proje, gün ışığını maksimize etmek amacıyla üçgen prizmalar halinde tasarlanan iki konut bloğundan oluşuyor..

Güneşli G Yoo Mar Yapı!

Toplamda 17 bin 226 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Güneşli G Yoo Mar Yapı konut projesinin tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olması planlanıyor.

G-Yoo ne zaman teslim edilecek?

G-Yoo projesinde metrekare birim fiyatı 47 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. Peki G-Yoo ne zaman teslim edilecek?

Mar Yapı G Yoo teslim tarihi!

Mar Yapı Güneşli G Yoo projesi 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerden meydana geliyor. Toplamda 17 bin 226 metrekare alan üzerine yayılan Mar Yapı G Yoo teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Mar Yapı G-yoo projesi lansmanı 24 Kasım'da!

Mar Yapı'nın Philippe Starck’ın imzasını taşıyan G - yoo inspired by Starck projesinin basın lansmanı 24 Kasım Pazartesi günü saat 10'da G Plus satış ofisinde gerçekleşecek..

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Mar Yapı G Hub satış ofisi!

G Hub projesi Mar Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilecek. Ön talep toplanan projede satış ofisi kuruldu.

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi kuruldu!

Mar Yapı'nın İstanbul Sefaköy'de inşa edeceği G Hub projesinin satış ofisi kuruldu .Projede ön talepler toplanıyor..

Mar Yapı İzmir'deki yeni projesi için düğmeye bastı!

İstanbul’da oluşturduğu ‘G’ konseptini İzmirlilerle tanıştıracak olan Mar Yapı, 2018 yılında İzmir’e yakışır bir “G” projesine imza atıyor..

Mar Yapı’dan tatil kazandıran sinema kampanyası!

Mar Yapı  Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline geldi. Firma sinema kampanyasının lansmanını ‘Arif V 216’ gösterimiyle yaptı. 

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

Mar Yapı Sefaköy G Hub: Aradığınız her şey!

Mar Yapı Sefaköy projesinin adı "G Hub" oldu. Karma konsepte dizayn edilen Mar Yapı Sefaköy projesi konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. İşte detaylar...

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Mar Yapı, 2017’yi üç yeni projeyle karşılıyor!

Tasarımı öne çıkaran projeleriyle Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı, Basın Ekspres’teki projeleriyle ve Bayramoğlu’nda oturuma hazır G Marin’le konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

Mar Yapı G-yoo Haberi

Mar Yapı G-yoo

Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçirdiği G - YOO Inspired by Starck projesinde dairelerin yüzde 45'ini 4 ayda sattı. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök konuyla ilgili olarak, "Aslına bakarsanız lansman öncesi topladığımız ön talepler, bize bu satışın sinyallerini vermişti. Çünkü ilk satış hedefimizin çok üzerinde ön talep almıştık. Şu anda keyifli bir dönem yaşıyoruz. Gördük ki bu ülkede ihtiyaçlara cevap veren, kaliteli projeler geliştirdiğinizde verdiğiniz emek karşılıksız kalmıyor. O nedenle çok mutluyuz" dedi.


Toplam 17.226 metrekare üzerinde yükselecek olan G - YOO Inspired by Starck tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Güneşli'de çok merkezi bir konumda bulunan G projesi 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındıracak. Metrekare fiyatları ise 4 bin...