27 / 04 / 2024

maraş kentsel dönüşüm son durum

maraş kentsel dönüşüm son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Yusuflar Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Saçaklızade Mahallesi’ndeki konutların inşaatı başladı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için uzlaşı oranı yüzde 50'yi geçti!

Adıyaman'da Mara ve Musalla mahallelerinde başlayan 1. etap kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 147 hak sahibinden 76’sıyla uzlaşı sağlandı.

Adıyaman Mara'da dönüşüm başladı!

Adıyaman'ın Mara Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Proje kapsamında anlaşma sağlanan yapılar yıkılıyor.

Adıyaman Mara ve Musalla'daki kentsel dönüşüm ne durumda?

Adıyaman Mara ve Musalla mahallelerinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm ile birlikte Adıyaman'a özgü yapılar yıkılacak.

Adıyaman'daki 2 mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Adıyaman Mara ve Musalla mahallelerinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm ile birlikte Adıyaman'a özgü yapılar yıkılacak.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ııdan kentsel dönüşüm yetkisini alan Adıyaman Belediyesi. Mara ve Musalla Mahallerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak için kollan sıvadı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan kentsel dönüşüm yetkisini alan Adıyaman Belediyesi, Mara ve Musalla Mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak için kolları sıvadı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için ilk önemli adım atıldı!

Bakanlar Kurulu tarafından alınan karar ile Adıyaman’da Mara ve Musalla Mahallelerini kapsayan 41 hektarlık alanda uygulamaya konulacak olan kentsel dönüşüm projesi için ilk önemli adım atıldı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

Adıyaman merkezde Mara ve Musalla mahallelerinin, Gölbaşı ilçesinde Mimar Sinan Mahallesinin ‘riskli alan’ ilan edilerek kentsel dönüşümün Bakanlar Kurulu tarafından imzalanarak Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Adıyaman kent merkezi için en önemli projelerden olan Kentsel Dönüşüm Projesi, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı. Proje kapsamında Mara ve Musalla mahalleleri yer alıyor.

Adıyaman Mera'da kentsel dönüşüm başladı!

Adıyaman'ın en eski mahallelerinden olan Mara Mahallesi'nde, Kentsel Dönüşümün uygulanması amacıyla proje çalışmalarına başlandı. Bölge yeni yapılaşmaların uygulanması için proje üzerinde çalışmalar yapıldı.

Jirayr Amca, kentsel dönüşüm mağduru!

Tarlabaşı Sakızağıcı Caddesinde, kentsel dönüşüm nedeniyle pazartesi günü proje kapsamındaki son binalar boşaltılıyor. 66 yaşındaki Jirayr Zincirci de 30 yıldır yaşadığı tek göz odasına elveda demek zorunda

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

maraş kentsel dönüşüm son durum Haberi

maraş kentsel dönüşüm son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yusuflar (Tekke) Mahallesinde başlatılan kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Saçaklızade Konutları’nın temeli atılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülecek olan konutlar yaklaşık 15 bin dönüm alan üzerine 3 bloktan 106 daire ve 4 dükkandan oluşacak şekilde yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yusuflar Mahallesinde sürdürdüğü kentsel dönüşüm kapsamında 140 evle anlaşma sağlamış ve 90 civarında konutun yıkımını da yapılmıştı.

Tamamen vatandaşların rızası alınarak yapılan anlaşmalar neticesinde vatandaşlara bakanlık tarafından verilen kira yardımı ile vatandaşlar evlerini boşaltıyor. Boşaltılan evlerde yıkım çalışmaları sürerken, bir taraftan da Saçaklızade Mahallesi’nde konutların inşaatına başlanıyor.

Konu ile ilgili açıklamalar yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Kahramanmaraş’ımızda tarihten bu yana gelen yoğun bir gayr-ı sıhhi bir yapılaşma var. Bu yapılar...