24 / 04 / 2024

maraş piazza avm ev çekilişi

maraş piazza avm ev çekilişi

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin düzenlediği ve il merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerin de yoğun ilgi gösterdiği “Ev”lendiren kampanyada, herkesin hayallerini süsleyen süper lüks dairenin talihlisi yapılan çekilişle belli oldu...

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Maltepe Piazza İstanbul fiyat!

Maltepe Piazza İstanbul fiyat listesi 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rönesans Gayrimenkul'ün projesi Maltepe Piazza'da konut, ofis ve AVM alanları bulunuyor...

Piazza Residence Maltepe teslim tarihi!

Piazza Residence Maltepe projesinde konut fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor...

Piazza Evleri Maltepe fiyat!

Piazza Evleri Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor. Piazza Maltepe projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.

Samsun Şehir Hastanesi ihalesini Rönesans kazandı!

Kamu Özel Ortaklıkları (PPP) yöntemiyle yapılacak Samsun Şehir Hastanesi ihalesini, kentin en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza AVM'yi de Samsun'a kazandıran Rönesans konsorsiyumu kazandı.

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Samsun Piazza, 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın AVM markalarından olan Piazza'nın Samsun'da Mart 2013'te faaliyete geçen ilk halkası kısa sürede kentin çekim merkezi haline geldi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Kahramanmaraş Piazza AVM'de yeni yıl fırsatı!

Yaklaşan yeni yılın coşkusu, vitrinlere rengarenk süslemeler ve cazip indirim sloganlarıyla yansırken, kaliteli ve hesaplı alışverişi arayanlar, bölgenin çekim merkezi Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde buluşuyor.

Rönesans Gayrimenkul'den fotoğraf yarışması!

Rönesans Gayrimenkul fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar yine Kozzy AVM, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'daki Optimum Outlet 'ler ile Piazza AVM 'lerinde sergilenecek.

Samsun Piazza AVM ayda 1 milyon ziyaretçi ağırlıyor!

Piazza'nın ilk halkasını 2013 yılı Mart ayında Samsun'da faaliyete geçirdi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan alışveriş ve yaşam merkezi kısa zamanda kentin çekim noktası haline geldi...

maraş piazza avm ev çekilişi Haberi

maraş piazza avm ev çekilişi


Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin düzenlediği ve il merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerin de yoğun ilgi gösterdiği “Ev”lendiren kampanyada, herkesin hayallerini süsleyen süper lüks dairenin talihlisi yapılan çekilişle belli oldu.


Bünyesinde çocuk oyun alanı, sauna, Türk hamamı, fitness center, kapalı yüzme havuzu ve güvenlik hizmetleri olan Zekeriyaköy Evleri'ndeki lüks dairenin çekilişi Milli Piyango İdaresi'nin gözetimi ve noter huzurunda Kahramanmaraş Piazza’nın zemin katında halkın da katılımıyla gerçekleştirildi.


Çekilişe, ziyaretçiler de yoğun ilgi gösterdi. Yapılan çekiliş sonucunda kazanan talihli Demet Narin Yalçınöz oldu. Talihli, ZE-DAŞ İnşaat tarafından yapımı devam eden ve herkesin hayallerini süsleyen Zekeriyaköy Evleri’nde 3+1 lüks bir dairenin sahibi olma şansını yakaladı. Dairenin anahtarı, önümüzdeki günlerde yapılacak törenle sahibine teslim edilecek.



Haber...