16 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Piazza ''ev''lendirdi!

Kahramanmaraş Piazza ''ev''lendirdi!

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin düzenlediği ve il merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerin de yoğun ilgi gösterdiği “Ev”lendiren kampanyada, herkesin hayallerini süsleyen süper lüks dairenin talihlisi yapılan çekilişle belli oldu...




Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin düzenlediği ve il merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerin de yoğun ilgi gösterdiği “Ev”lendiren kampanyada, herkesin hayallerini süsleyen süper lüks dairenin talihlisi yapılan çekilişle belli oldu.


Bünyesinde çocuk oyun alanı, sauna, Türk hamamı, fitness center, kapalı yüzme havuzu ve güvenlik hizmetleri olan Zekeriyaköy Evleri'ndeki lüks dairenin çekilişi Milli Piyango İdaresi'nin gözetimi ve noter huzurunda Kahramanmaraş Piazza’nın zemin katında halkın da katılımıyla gerçekleştirildi.


Çekilişe, ziyaretçiler de yoğun ilgi gösterdi. Yapılan çekiliş sonucunda kazanan talihli Demet Narin Yalçınöz oldu. Talihli, ZE-DAŞ İnşaat tarafından yapımı devam eden ve herkesin hayallerini süsleyen Zekeriyaköy Evleri’nde 3+1 lüks bir dairenin sahibi olma şansını yakaladı. Dairenin anahtarı, önümüzdeki günlerde yapılacak törenle sahibine teslim edilecek.



Haber Erciş


Geri Dön