20 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Piazza'nın ev talihlisi anahtarına kavuştu!

Kahramanmaraş Piazza'nın ev talihlisi anahtarına kavuştu!

Türk Halk Müziği’ nin ünlü sesi Alişan, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nin düzenlediği “Ev” lendiren Kampanya’ nın talihlisine evin sembolik anahtarını teslim etti...




Türk Halk Müziği’nin ünlü sesi Alişan, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin düzenlediği “Ev”lendiren Kampanya’nın talihlisine evin sembolik anahtarını teslim etti.


Piazza’daki buz pistinde, binlerce ziyaretçi huzurunda gerçekleştirilen törende, hayalleri süsleyen evin talihlisi Demet Narin Yalçınöz’e anahtarını Alişan ve Piazza AVM Müdürü Serbülent Tekinşen birlikte verdi.


ZE-DAŞ İnşaat tarafından yapılan, Zekeriyaköy Evleri’ndeki 3+1 lüks bir dairenin sahibi olan Demet Yalçınöz, anahtarını eşi ve kızıyla birlikte aldı.


Piazza ziyaretçileri, 12 Ekim 2013 ile 17 Şubat 2014 tarihleri arasındaki her 100 TL ve üzeri alışverişleri karşılığında aldıkları çekiliş kuponu ile kampanyaya katılma hakkı elde etmişlerdi. Bünyesinde çocuk oyun alanı, sauna, Türk hamamı, fitness center, kapalı yüzme havuzu ve güvenlik hizmetleri olan Zekeriyaköy Evleri'ndeki lüks dairenin çekilişi ise Milli Piyango idaresinin gözetimi altında ve noter huzurunda 25 Şubat 2014 tarihinde yapılmıştı. Avm yetkilileri, Kahramanmaraş Piazza’nın hesaplı ve kazançlı alışveriş imkanlarının yanında sunduğu kazandıran kampanyalarının devam edeceği müjdesini verdiler.



Beyaz Gazete


Geri Dön