20 / 04 / 2024

marbiad rusya mobilya fuarı

marbiad rusya mobilya fuarı

Malatya Rahime Batu Koleji Mezunu İşadamları Derneği (MARBİAD) üyesi ticaret heyeti, yatırım olanaklarını incelemek, iş bağlantıları gerçekleştirmek amacıyla Rusya’ya iş gezisi düzenledi. Üyeler Rusya'nın en büyük mobilya fuarını ziyaret etti...

Mobilya ithalatında Rusya yönünü Türkiye’ye çevirdi! İşte detaylar!

Mobilya ihracatında Rusya başı çekiyor. Türkiye’nin Rusya’ya yaptığı mobilya ihracatı 65 milyon dolara çıktı. İşte detaylar!

Mobilya sektörü rotayı Rusya pazarına çevirdi!

Bu yıl iç pazarda yüzde 8-10 daralma bekleyen mobilya sektörü, rotayı Rusya pazarına çevirdi. Sektör, iki ülke arasındaki ilişkilerin düzelmesi ve inşaat yatırımlarının büyümesiyle Rusya pazarına ihracatı bir yılda yüzde 82,3 artırdı. 

Mobilyacılar Rusya hedefini belirledi!

Türk mobilya sektörü, ilişkilerin normalleştiği Rusya'ya gelecek yıl 100 milyon doların üzerinde ihracat yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

Rusya ile normalleşme mobilya sektörünü umutlandırdı!

Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Adnan Bostan, Rusya ile ilişkilerin normalleşmesinin mobilya sektörünü umutlandırdığını söyledi.

Davut Karaçak: Turizmdeki döviz açığını mobilya sektörü kapatabilir!

Rusya’nın ambargosu sonucu başta turizm olmak üzere pek çok sektördeki döviz kaybının telafisine yönelik dikkat çeken öneri, LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak’tan geldi. Karaçak, “Rusya’nın uyguladığı ambargo, tüm sektörleri etkiledi.

Adnan Bostan Mobilya Rusya'da fabrika kurdu!

RICC markasıyla tanınan Adnan Bostan Mobilya, Rusya'da 10 milyon dolarlık yatırımla 250 kişilik istihdama yol açacak bir fabrika kurdu. Uluslararası dekorasyonda İtalyanlara rakip olan firma, yakında Kuveyt'te mağaza açacak.

Evgör Mobilya, örnek daireye Rusya’dan girdi!

Evgör Mobilya, örnek daireye Rusya’dan girdi. Devlet eliyle Moskova’da gerçekleştirilen 4 bin konutluk projenin dört farklı örnek dairesinin tüm mobilya ve ahşap ürünleri Evgör Mobilya tarafından sağlandı.

Çilek Mobilya 66 ülkede 3 milyon çocuğun odasına girdi!

Çocukların hayal dünyalarını yakalayan ürünler geliştiren Çilek Mobilya, Japonya'dan Kolombiya'ya, Güney Afrika'dan Finlandiya'ya, Rusya'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) 5 kıtada 66 ülkede 3 milyon çocuğun odalarını süsledi...

Malatyalı genç işadamları Rusya'da mobilya fuarını ziyaret etti!

Malatya Rahime Batu Koleji Mezunu İşadamları Derneği (MARBİAD) üyesi ticaret heyeti, yatırım olanaklarını incelemek, iş bağlantıları gerçekleştirmek amacıyla Rusya’ya iş gezisi düzenledi. Üyeler Rusya'nın en büyük mobilya fuarını ziyaret etti...

Çilek Mobilya rotayı Rusya ve Amerika'ya çevirdi!

Çilek Mobilya, gözünü Rusya ve ABD pazarına dikti. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, "Amerika'ya gitmeden dünya markası olamazsınız. Oraya gitmek için bütün askerlerimizi hazırlıyoruz" dedi..

Boydak Holding Brezilya'da mobilya üretim tesisi kuracak!

Rusya, Irak ve Ukrayna'da üretim tesisi bulunan Boydak Holding, yeni mobilya üretim tesisini Brezilya'da kuracak...

Mobilyacılar Rusya pazarına Tataristan'dan açılacak!

Türkye'den Rusya'ya yapılan mobilya ihracatının 40 milyon dolardan kısa vadede 100, uzun vadede de 500 milyon dolara çıkarmayı hedefleyen mobilyacılar, Tataristan'a çıkarma yaptı

MASKO mobilya ihracatında yönünü Soçi'ye çevirdi!

MASKO Mobilya Kenti 2014de yapılacak Kış Olimpiyatlarıyla adını duyuran SOÇİnin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vadim Levçenko ve Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Yetkili Temsilcisi İldar Fattakhov'u ağırladı 

marbiad rusya mobilya fuarı Haberi

marbiad rusya mobilya fuarı

MARBİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Engin Oskaloğlu başkanlığındaki iş heyetinde Emre Karaaslan, Mesut Erdoğan, Batuhan Demirel, İzzettin Dolgan, Osman Hazar ve Genel Sekreter Fatih Abaza yer aldı. Rusyanın en büyük mobilya fuarı olan Mebel 2013 Mobilya Fuarı’nı ziyaret eden iş heyeti, Rusya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarla da görüşmelerde bulundu.


Rusya ziyaretinin ilk gününde Rus-Türk İşadamları Derneği (RUTİD) tarafından düzenlenen yemeğe katılan iş adamları, toplantıda TUSKON Moskova Temsilcisi Ali Tırnava ve dernek üyesi iş adamlarıyla bir araya geldi. Rusya’nın Başkenti Moskova’daki en büyük Mobilya AVM’sini gezerek piyasa araştırması yapan Türk iş adamları, TUSKON Rusya Türkiye İşadamları Derneği ve Türkiye Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’nin birlikte düzenlediği ‘Rusya ve Türkiye’deki Mobilya Sektörü’ konulu seminerde buluştu. Türkiye Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Hakkı Karabörklü,...