18 / 04 / 2024

Mardin Emine Behçet Keleşoğlu İlkokul açıldı mı

Mardin Emine Behçet Keleşoğlu İlkokul açıldı mı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Behçet Engin tarafından kuruldu.

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 3 milyon 60 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Morgül, Ferdinar Gülük ve Cevdet Morgül ortaklığında kuruldu.

Mhb Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhb Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Muhammedhatip Ayna ve Behçet Ayna kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

Tulpar İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulpar İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Kurt tarafından kuruldu.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

Kadıköy'de korkunç olay! Binanın kolonları kaldırıma düştü!

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesinde yıkılan binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

TOKİ üç ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli, Çorum ve Mardin illerinde zemin etüt raporu hazırlatacak. İhale yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ üç ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli, Çorum ve Mardin illerinde zemin etüt raporu hazırlatacak. İhale 5 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Mardin Emine Behçet Keleşoğlu İlkokul açıldı mı Haberi

Mardin Emine Behçet Keleşoğlu İlkokul açıldı mı

Mardin'in Artuklu ilçesi Sakalar Mahallesinde Dekinsan Grup Ortağı ve Hayırsever İş Adamı Hasan Keleşoğlu tarafından inşa ettirilen 8 derslikli İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, protokol üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katılım gösterdiği tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, gerçekleştirdiği konuşmada, okul yaparak eğitime verdikleri destekten dolayı Dekinsan Grup, İş Adamı Hasan Keleşoğlu ile Kösen ailelerine teşekkür etti.

En hayırlı yatırımın eğitim yapılan yatırım olduğunu belirten Yaman, “Eğitim yatırımları Türkiye bütçesinde en fazla yer tutan yatırımlardır. Sadece Sayın Cumhurbaşkanımızın, hükumetimizin ve...