25 / 04 / 2024

mardin Mehmet Vejdi Kahraman

mardin Mehmet Vejdi Kahraman

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

Mardin'de arazi kavgası! 1'i ölü, 1'i ağır yaralı!

Mardin'de yaşayan Mehmet A. arazi anlaşmazlığı yaşadığı aralarında husumet bulunan akrabası Kerim Karaboğa'yı uzun namlulu silahla vurdu.

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Mardin'de yatırım çalışmaları incelendi!

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, kente yapılan yatırımların Mardinlilerin takdirini topladığını belirterek, kayyum olarak göreve gelen yöneticilerin kentin geleceğine yönelik büyük hizmetler yaptıklarını söyledi.

Mardin Nusaybin'de 4 bin 600 konut inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Mardin'de bir otelde muhtarlarla bir araya geldi. Bölgedeki projelerden bahseden Özhaseki, Nusaybin ilçesinde 4 bin 600 konutun inşa edileceğini söyledi.

Mardin'de Nusaybin'in yeniden inşa projesi açıklanacak!

Mardin’e gelecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Nusaybin’in yeniden inşası için hazırlanan projeyi açıklayacak.

Aydın Ayaydın babası adına Mardin'de okul yaptırdı!

Mardin'in Derik ilçesinde 6 yıl önce kendi adını taşıyan bir öğretmenevi yaptıran eski CHP İstanbul milletvekili Aydın Ayaydın, bu kez babası merhum Mehmet Ayaydın adına ilkokul yaptırdı.

Mardin'deki çökme tehlikesi olan köprü yeniden inşa edildi!

Mardin’de çökme tehlikesi bulunan köprü yıkılarak, yerine yenisi yapıldı.Kırsal Yollar Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Mehmet Nevzat Aydın, vatandaşların can ve mal kaybına duyarsız kalmayacaklarını belirtti.

Mehmet Veysi İpek: Güneydoğulu gazetecilerin konut sorunu çözülecek!

Güneydoğulu gazetecilerin konut sorunu çözülecek. Mardin Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, gazetecilerin konut ihtiyaçlarının giderilmesi için TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüştü.

Mehmet Beşir Ayanoğlu Mardin projelerini anlattı!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu bir basın toplantısı düzenleyerek Mardin'i karşılıksız sevdiklerini ve bu düşünceler ışığında tarihi kente hizmet vermenin gayretinde olduklarını söyledi.

Mardin'de 644 iş yerinin cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Tarihi Dönüşüm Projesi kapsamında, Birinci Cadde'de bulunan yaklaşık 644 iş yerinin cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı. Mardin Belediye Başkanı Mehmet Ayanoğlu, projenin Mardin'in marka şehir yolunda dev adım olduğunu söyledi..

Mardin'de silahlar sustu, turizm patladı!

Mardin'in geleceğini turizme bağladıklarını anlatan Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, 'En büyük hayalim, bu güzel kenti UNESCO kültür tarih mirası listesine aldırmak' diyor

Mehmet şžimşek: Enerji fiyatları en büyük risk!

Maliye Bakanı Mehmet şžimşek, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun 'Türk Ekonomisi ve İnşaat Sektörü' toplantısında uluslararası piyasalarda Türkiye'yi bekleyen riskleri değerlendirdi

mardin Mehmet Vejdi Kahraman Haberi

mardin Mehmet Vejdi Kahraman

Mehmet Vejdi Kahraman, Mardin'de 1962 yılında dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Mardin’de tamamlayan Kahraman, tarım, inşaat ve sanayi alanındaki ticari faaliyetlerini sürdürdü.

Mehmet Vejdi Kahraman, bölgesinin bilimsel ve teknik yeniliklerle tanışmasına önayak olarak birçok firmada yöneticilik yaptı. Otuz yıldan beri iş hayatının yanında birçok sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Mehmet Vejdi Kahraman aynı zamanda Mardin’de mesleki oda ve birliklerde aktif olarak çalıştı.

2011’de Mardin Ak Parti millet vekili aday adayı ve 2014 yerel seçimlerde Mardin Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Vejdi Kahraman şimdi, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Mehmet Vejdi Kahraman evli ve 5 çocuk...