17 / 04 / 2024

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ ödemeleri

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ ödemeleri

TOKİ Mardin Nur Mahallesi'nde fiyatlar 85 bin 46 TL'den başlıyor. Projede 135 adet konut açık satış yöntemiyle satışa çıkıyor. İşte TOKİ Mardin Nur Mahallesi alt gelir grubu taksitleri...

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

TOKİ Mardin Artuklu 420 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi yarın!

Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi 3 Mayıs'ta!

Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi bugün!

Mardin İli, Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin Artuklu 420 konut ihalesi yarın!

Mardin İli, Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Mardin'e 420 yeni konut!

Mardin İli, Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 24 Aralık tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020!

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020 ve TOKİ Artuklu kura sonucu listesi...

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Mardin'de yıkılan caminin yerine yenisi inşa ediliyor!

Mardin'in Derik ilçesindeki 1953 yılında inşa edilen ve tahribata uğradığı için yıkılan Merkez Camisi'nin yerine yenisinin yapılması çalışmalarına başlandı...

Mardin Merkez Çarşı Camii tekrar inşa edilmek üzere yıkıldı!

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ ödemeleri Haberi

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ ödemeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca inşa edilen Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede peşinat olarak minimum 7 bin TL kabul ediliyor. 

TOKİ Mardin Nur Mahallesi alt gelir grubu taksitleri!

Başvuruları bugün itibariyle başlayan TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede toplamda 135 tane daire alt gelir grubuna özel olarak açık satışa çıkarılıyor. 


Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 12 peşinatta 180 ay, yüzde 20 peşinatta ise 240 ay vade imkanı sağlanıyor. 


TOKİ Mardin Nur Mahallesi konut fiyatları 85 bin 46 TL ile 94 bin 882 TL arasında değişiyor. Başvuru süreci 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek olan projede dairelerin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay...