26 / 04 / 2024

mares otel nerede

mares otel nerede

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş'ye ait Marmaris Mares Otel'i kiralayan Yazıcı Turizm'in ödemiş olduğu 2 milyon 100 bin dolar kira depozitosu tesisin giderleri için harcanması üzerine iade edildi, yerine teminat mektubu alındı...

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Evora İzmir projesi nerede?

Evora İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede  1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor.

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Mares Otel'in kira sözleşmesi 2035'e uzatıldı!

Mares Otel'in 17 Kasım 2026 tarihine kadar geçerli olan kira sözleşmesinin 1 Mayıs 2035 tarihine kadar uzatılmasına karar verildi.

Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Arsa alanı 264 bin 136 metrekare olarak belirtilen Özak GYO İzmir Alsancak projesinde konut, otel, ofis, PSM, AVM ve hastane yer alacak. Peki Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Ferko Line Rezidans nerede?

Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilecek Ferko Line'da otel, dükkan ve ofisler yer alıyor. Proje 20 bin 435 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Peki Ferko Line Rezidans nerede?

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Nidapark Bomonti nerede?

Nidapark Bomonti'de ofis, otel, ticari birimler ve rezidans daireler yer alıyor. 150 milyon TL yatırım bedeline sahip proje 18 bin 79 metrekarelik alanda inşa edilecek. Peki Nidapark Bomonti nerede?

Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede konut, otel ve dükkan bulunuyor. Peki Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

Sone İstanbul Küçükçekmece nerede?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Sone İstanbul projesi içerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Projede metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Sone İstanbul Küçükçekmece nerede?

Cathay Sone İstanbul nerede?

Konut, otel ve AVM'den oluşan Cathay Sone İstanbul'da metrekare fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişiyor. Peki Cathay Sone İstanbul nerede?

Küçükçekmece Sone İstanbul nerede?

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Peki Küçükçekmece Sone İstanbul nerede?

mares otel nerede Haberi

mares otel nerede

Marmaris Altınyunus'tan yapılan açıklama şöyle:


"Yönetim Kurulumuzun 09.12.2013 Tarihli kararında ;  Orman Bakanlığı'nın taahhüt senedi ile şirketimize tahsis etmiş olduğu Pamucak Mevkii İçmeler -  Marmaris / Muğla'da (Yeni Adres:Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:64 İçmeler - Marmaris / Muğla) bulunan Mares Otel'in kiralanması ile ilgili olarak Yazıcı Turizm Marmaris İşletmeleri Anonim Şirketi (Kiracı) ile 06.12.2007 tarihinde imzalanan Kira Sözleşmesi çerçevesinde , Kiracı tarafından  nakden ödenen 2.100.000 ( ikimilyonyüzbin)  ABD Doları  depozito bedelinin  , Kiracı tarafından Otel tesislerinde yapılacak yatırımda kullanılmak üzere iade edilmesine ve bunun karşılığında da Kira Sözleşmesi'nde belirtilen teminat ve depozito bedeli olarak 2.100.000 ( ikimilyonyüzbin) ABD Doları bedelli banka teminat mektubu alınmasına karar...