26 / 04 / 2024

Marina Ankara kampanya 2019

Marina Ankara kampanya 2019

Sinpaş tarafından inşa edilen Marina Ankara projesinde 60 ay 3 bin 200 TL taksitle ve 98 bin TL'lik ara ödemelerle 2+1 daire sahibi olabilirsiniz...

Marina Ankara'da 337 bin TL'ye varan indirimler!

Marina Ankara projesinde 337 bin TL'ye varan indirimler sağlanıyor.  24 Kasım ile 3 Aralık tarihleri arasında geçerli kampanya 30 ev için geçerli olacak. 

Marina Ankara kazanç festivali fırsatları!

Ankara Çankaya Oran'da Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için geçerli olan 100 ay vade farksız ödeme kampanyası uygulanıyor. Kampanya 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak...

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Marina Ankara Oran kampanya detayları!

Marina Ankara Rezidans'ta daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. İşte Marina Ankara Oran kampanya detayları...

Marina Ankara Oran'da kampanya!

Marina Ankara Oran'da lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. İşte, Marina Ankara Oran'da kampanya detayları...

Sinpaş Marina Ankara'da 5 bin TL peşinatla bir başka yaşayın!

Sinpaş Yapı Marina Ankara projesinde yeni bir kampanya düzenlendi. Sinpaş Marina Ankara'da 5 bin TL peşinatla bir başka yaşayın kampanyası detayları...

Marina Ankara'da 5 bin lira peşinatla bir başka yaşayın!

Sinpaş Marina Ankara projesinde 1+1'den 7,5+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. Marina Ankara'da 5 bin lira peşinatla bir başka yaşayın kampanya detayları...

Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Sinpaş Yapı Ankara Marina Evleri projesinde 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İşte, Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Marina Ankara'da daireler 258 bin TL'ye!

Sinpaş Yapı'nın 1,5 milyar yatırımla Çankaya Oran'da 120 bin metrekarelik bit alanda hayata geçirdiği Marina Ankara projesinde yeni bir kampanya başladı.

Sinpaş Marina Ankara'da yeni kampanya!

Sinpaş Yapı'nın marina konseptiyle Başkent Ankara'da hayata geçirdiği Marina Ankara projesinin Mart 2018'te teslim edilmesi hedefleniyor. Proje yaklaşık 15 bin metrekarelik kesintisiz gölet çevresinde tasarlandı.

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri!

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Çankaya Oran bölgesinde inşa ediliyor. Toplam arsa alanı 120 bin 533 metrekare olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Marina Ankara Rezidans teslim tarihi!

Marina Ankara Rezidans teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Daire fiyatları 258 bin TL'den başlangıç gösteren projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Marina Ankara'da 5 bin TL peşinat imkanı!

SİNPAŞ Yapı'nın 1,5 milyar yatırımla Çankaya Oran'da 120 bin metrekarelik bit alanda hayata geçirdiği Marina Ankara projesinde yeni bir kampanya başladı.

Marina Ankara kampanya 2019 Haberi

Marina Ankara kampanya 2019

Sinpaş tarafından Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen  Marina Ankara projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. 

Marina Ankara projesinde Sinpaş bünyesinde 60 ay 3 bin 200 TL taksitle ve 98 bin TL'lik ara ödemelerle 2+1 dairelerin satışları devam ediyor. Kanal Ankara, Marina ve Eymir Gölü manzaralı projede hemen teslim smart 2+1 dairelere sahip olmak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 

Marina Ankara projesinin Yalı Vadi etabında toplam 100 adet daire yer alıyor. Projede yer alan dairelerin tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi.

Marina Ankara nerede?

Marina Ankara projesi konum olarak Panora AVM 3 dakika, Konya Yolu 3 dakika, Odtü Ormanı 4 dakika, Eymir Gölü 4 dakika, Atakule 7 dakika, Eskişehir Yolu 10 dakika, Acıbadem Hastanesi 2 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Marina...