19 / 04 / 2024

Marka Konferansı nerede

Marka Konferansı nerede

Rem Koolhaas Marka Konferansı’na katılıyor. Kalebodur’un sponsorlar arasında yer aldığı, İstanbul’da düzenlenecek ‘ Marka 2014 Konferansı ’, mimarlık dünyasının en etkili isimlerinden Rem Koolhaas’ı ağırlıyor.

 Onvo Android Smart TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

ister yeni evleniyor isterseniz evinizi yeniliyor olun bir evin demirbaşları arasında olan Televizyonlar her geçen gün teknolojisini yeniliyor. Bunlardan birisi de Onvo marka TV.  Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus AL 6103 L Ç. makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı çamaşır makineleri fiyatları araştırılıyor. Altus marka çamaşır makinesi fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus marka çamaşır makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam size göre. Altus marka buzdolabı  fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

VESTEL Statik Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam szie göre. Vestel marka buzdolabı fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki VESTEL Statik Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips saç Kurutma Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Philips marka saç kurutma makineleri için insanlar fiyat araştırması yapıyor. Biz de sizin için Philips BHD300/10 1600W ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  için fiyat araştırması yaptık. Peki,  Philips BHD300/10 1600W ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor?

Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Türk halkı nezdinde hatrı sayılır marka olan ''Kumtel'' fırınları ile de seviliyor. Pratik çözümler sunan Kumtel marka fırınlara sahip olmak isteyenler için. Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT  için fiyat araştırması yaptık. Peki, Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT  ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detayl

Simfer Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  7 Ocak fiyat listesi

Nostaljiyi yaşatacak marka Simfer, size gelenekten geleceğe değişimiyle geliyor. Lezzetli yemeklerin ve partikliğin ismi Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın için acele edin. Peki Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın nerede hangi alışveriş sitesinde fiyatı ne kadar?

Adil Karaismailoğlu 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na katıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kore Cumhuriyeti tarafından düzenlenen 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Toplantıda, bir marka olan müteahhitlik firmaları ile Koreli firmaların üçüncü ülkelerdeki yatırım projelerinde ortaklık yapmala

Yeni şehircilik kavramı Büyükyalı'da hayat buluyor!

Bu yıl 19.su düzenlenen MARKA Konferansı'nda “Yeni Şehircilik" hakkında konuşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yeni şehircilik kavramının tüm bileşenlerinin Büyükyalı'da hayat bulduğunu söylüyor...

Erden Timur Marka Konferansı'nda iş dünyasını değerlendirdi!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, bu yıl 18.si düzenlenen Marka Konferansı’nda İç dünyamızdan iş dünyasına” konulu bir konuşma yaptı. Erden Timur, “Özgürlük zamansızlıktır. Geçmiş ve geleceği önemsemeden anda kalabilmektir'' dedi. 

Marka Konferansı nerede Haberi

Marka Konferansı nerede

Kalebodur’un sponsorlar arasında yer aldığı, İstanbul’da düzenlenecek ‘Marka 2014 Konferansı’, mimarlık dünyasının en etkili isimlerinden Rem Koolhaas’ı ağırlıyor. Koolhaas, ayrıca Kalebodur’un düzenlediği özel bir toplantıda daha konuşacak. 


Alanında uzman birçok ünlü ismin konuşmacı olarak katılacağı ‘Marka 2014 Konferansı’na; Times Dergisi’nin belirlediği dünyadaki en etkili 100 kişiden biri seçilen, kuşağının en itibarlı isimlerinden biri olan mimar Rem Koolhaas da katılıyor. 18-19 Aralık 2014 tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenecek konferansın ilk gününde, çağın en büyük kentsel düşünürü olarak gösterilen, 2014 Venedik Mimarlık Bienali küratörü Rem Koolhaas, ‘Kentlerin Geleceği”  konulu bir konuşma yapacak. 


‘Marka Konferansı’nın ardından Rem Koolhaas, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlere sahip çıkma misyonuyla birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Kalebodur’un düzenlediği Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor dizisinde Prof. Dr. Abdi Güzer’in sorularını yanıtlayarak,...