24 / 04 / 2024

Marka Rezidans fiyat bilgileri

Marka Rezidans fiyat bilgileri

Marka Rezidans 220 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı home office bloğundan oluşuyor. Marka Rezidans projesi iletişim bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Fikirtepe Transform Rezidans fiyat!

Fikirtepe Transform Rezidans fiyat listesi 331 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Transform Fikirtepe'de faiz oranları 0,80'den başlıyor...

Ataköy Sea Pearl Rezidans fiyat listesi!

Ataköy Sea Pearl Rezidans fiyat listesi 841 bin dolardan başlayarak değişiyor. Sea Pearl Rezidans projesinin birinci etabı Temmuz 2017'de teslim edilecek...

Marka Rezidans Bursa ödeme planı!

Marka Rezidans Bursa projesinde fiyatlar KDV dahil 458 bin liradan başlıyor. Sur Yapı projesi Marka Rezidans'ta peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Cadde Varlık Rezidans fiyat listesi!

Cadde Varlık Rezidans fiyat listesi 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Cadde Varlık Rezidans projesinde toplam 510 daire ve 40 dükkan olacak...

Nef Ataköy 22 Rezidans fiyat!

Nef Ataköy 22 Rezidans fiyat listesi 559 bin TL'den başlıyor. Nef Ataköy 22 Rezidans projesinde teslimler Mayıss 2017'de yapılacak...

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM inşaatında son durum!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek.

Marka Rezidans Bursa'nın en prestijli konut ve AVM projesi olacak!

Marka Rezidans, şehre gelecek ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapacak 220 mağazalık alışveriş merkezi ile Bursa’nın en prestijli “konut ve AVM” karma projesi olacak.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Marka Rezidans'ta 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. Projede fiyatlar 550 bin TL ile 2 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Marka Rezidans'ta 48 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, hem işinize hem de sevdiklerinize rahatça ulaşabilmenizi sağlayacak BursaRay metro ve otobüs duraklarının da hemen yanı başında...

Küçükçekmece Meydan Halkalı Rezidans fiyat!

Küçükçekmece Meydan Halkalı Rezidans fiyat listesi 328 bin liradan başlıyor. Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Rezidans'ta daireler 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Hisar Panorama Rezidans fiyat listesi!

Hisar Panorama Rezidans fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. 160 tane dairenin yer aldığı proje İstanbul Eyüp Yeşilpınar bölgesinde hayata geçiriliyor.

Marka Rezidans'ta nakitte yüzde 10 indirim sağlanıyor!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Marka Rezidans fiyat bilgileri Haberi

Marka Rezidans fiyat bilgileri

Sur Yapı imzasıyla inşa edilen Marka Rezidans projesi 316 lüks rezidans dairesi, home office ve alışveriş merkezinde bulunan 220 mağazasıyla inşa ediliyor.


Marka Rezidans projesi dairelerin büyüklükleri 234 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor. 1.3 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje Bursa'nın Nilüfer bölgesinde Uludağ manzarasında konumlandırılıyor.


Marka Rezidans inşaat alanı 220 bin metrekare. 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı home office bloğundan oluşan projenin 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanı mevcut.


Marka Rezidans projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak değişiyor. Projede yüzde 10 indirim yapılıyor. Marka Rezidans projesi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Marka Rezidans fiyatları 330 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 869 bin TL'ye kadar...