19 / 04 / 2024

Hisar Panorama Rezidans fiyat listesi!

Hisar Panorama Rezidans fiyat listesi!

Firma: Hisar İnşaat

Proje: Hisar Panorama

Hisar Panorama Rezidans fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. 160 tane dairenin yer aldığı proje İstanbul Eyüp Yeşilpınar bölgesinde hayata geçiriliyor.



Hisar Panorama Konutları 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 3 blok olarak dizayn edilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 


Hisar Panorama Rezidans fiyat listesi konutların alanlarına bağlı olarak değişiyor. Projenin 2017 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Hisar Panorama Evleri Vialand AVM'ye, Mecidiyeköy Mahmutbey metrosuna 5 dakika, Taksim'e, TEM Otoyolu'na ve Eyüp Sultan'a 15 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Toplamda 160 adet daireden meydana gelen  Hisar Panorama  Residence İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Yeşilpınar bölgesinde inşa ediliyor. Proje  Hisar İnşaat  imzası taşıyor. 


Yeşilpınar Hisar Panorama'da Türk hamamı, otopark, fin hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, teras cafe, fitness, buhar odası, kapalı kreş alanı, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu ve yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 

Hisar Panorama Rezidans fiyat listesi!

1+1 daireler 265 bin TL ile 305 bin TL, 

2+1 daireler 360 bin TL ile 487 bin TL, 

3+1 daireler 580 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. 


Telefon: 444 7 948

Web adresi: http://www.hisarpanorama.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön