25 / 04 / 2024

Marka Rezidans satış ofisi

Marka Rezidans satış ofisi

Marka Rezidans iletişim bilgilerinin detayları için 444 5 787 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Projede toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Marka Rezidans projesinde 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1.3 milyar TL'lik yatırımla Bursa'da yeni konut ve AVM projesine başlayan Sur Yapı, 'Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi' ismini verdiği projesiyle şehirde lüksün yeni simgesi olmak için kolları sıvadı.

Marka Rezidans satış ofisi!

Marka Rezidans satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 220 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede home office, rezidans daire ve AVM bulunuyor.

Marka Rezidans iletişim!

Marka Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bursa'nın nilüfer bölgesinde 220 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede daireler 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Sur Yapı Marka Rezidans fiyat listesi!

Lansmana özel yüzde 10 indirim yapılan Marka Rezidans projesinde daire, home office ve AVM bulunuyor. Proje 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. İşte Sur Yapı Marka Rezidans fiyat listesi...

Marka Rezidans Sur Yapı satış fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı satış fiyatları 500 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marka Rezidans Bursa'da daireler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Bursa Marka Rezidans satış fiyatları 2017!

Bursa Nilüfer Odunluk Mahallesi'nde hayata geçirilen Marka Rezidans projesinin teslimleri bu yıl Ağustos ayında yapılacak...

Marka Rezidans ve AVM'de 1 ayda 35 milyon TL'lik satış!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'deki Marka Rezidans ve AVM projesinin inşası 2017'de tamamlanıyor. Satışların devam ettiği projede, 1 ayda 35 milyon TL'lik ciro yapıldı Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı'nın Bursa Nilüferde bulunan Marka Rezidans ve AVM projesinde sona yaklaşıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Sur Yapı Marka projesinin rezidans satışlarının yarısı tamam!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin satışları devam ediyor. Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan MARKA’da Kasım 2014’ten bu yana rezidansların yüzde 50’sinin satışları gerçekleşti.

İzmir Bornova Folkart Life Rezidans satılık!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda hayata geçirilen projede 828 adet daire bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life Rezidans satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Lokum Rezidans satılık daire!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Tuzla Aydınlı' da hayata geçiriliyor. Lokum Rezidans satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak seçeneklerle dizayn edildi.

İş GYO Manzara Adalar Rezidans satılık!

Toplam arsa alanı 313 bin 500 metrekareden oluşan proje İstanbul Kartal - Yakacık'ta inşa ediliyor. İş GYO Manzara Adalar Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Terrace Mix Rezidans satılık!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen proje toplam 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Terrace Mix Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1' e kadar farklılık gösteriyor.

İstanbul Inn Levent Rezidans satış ofisi!

Teslimlerinin 2016 yılı Temmuz ayında yapılması planlanan projede daire tipleri +1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Inn Levent Rezidans satış ofisi telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

Sur Yapı 1.3 milyar TL'lik yatırımla Marka Rezidans' a imza atacak!

Sur Yapı 1.3 milyar TL'lik yatırımla Bursa'nın yeni konut ve alışveriş merkezi projesi olan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Uludağ manzaralı dairelerden oluşuyor.

Sur Yapı Marka Rezidans projesinde daire teslimleri Ağustos 2017'de!

Sur Yapı imzasıyla yükselen Marka Rezidans Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa ediliyor. Toplam 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projenin teslimleri Ağustos 2017'de yapılacak.

Sur Yapı Marka Rezidans daire teslimleri Ağustos 2017'de!

Sur Yapı imzasıyla Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Marka Rezidans'ta toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home office ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Marka Rezidans satış ofisi Haberi

Marka Rezidans satış ofisi

Marka Rezidans projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, dubleks ve loft daireler şeklinde dizayn edildi. 


Marka Rezidans projesi açık AVM üzerinde yer alıyor. Toplam 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yer alan projede dairelerin alanları 234 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor. 


Marka Rezidans projesinde cinema, alışveriş mağazaları, yeşil alanlar, yüzme havuzu, fitness center, süs havuzları, kamelyalar gibi sosyal imkanları bulunuyor.


Marka Rezidans projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. Blokların 17, 25 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje Sur Yapı tarafından Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinde hayata geçiriliyor.


Marka Rezidans projesi toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. Projedeki dairelerin  teslimleri...