19 / 04 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans satılık!

 Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans satılık!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılında yapılması planlanıyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.



Daire büyüklüklerinin minimum 91 metrekare, maksimum ise 204 metrekare olarak belirlendiği projede ödeme planı kapsamında peşin fiyatına vade farksız 36 ay vade imkanı sağlanıyor.


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe'de hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projenin Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına cephesine dairesi bulunuyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede kapalı ve açık yüzme havuzları, buhar odası, hamam, meyve bahçesi, yürüyüş parkuru, kamelya alanı, fitness center, SPA, sauna, kapalı otopark, mini futbol, basketbol, tenis sahaları, mini sinema salonu, oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, şok havuzu bulunuyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta yükseliyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans satılık dairelerin fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor. 


Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön