26 / 04 / 2024

markalaşmış şehirler

markalaşmış şehirler

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan R'Estate Center Genel Müdürü İsmail Özcan, konut sektöründe şehirlerin markalaşmasının öneminden bahsetti...

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Şekerbank tam 11 şehirde personel alımı yapacak! Şehirler ve açık kadrolar açıklandı!

Şekerbank, bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 kentte yapılacak personel alımları için açık kadrolar ve başvuru yeri belli oldu.

Türkiye Petrolleri 4 ilde tam 402 personel alacak! Alım yapılacak şehirler netleşti!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, personel alımı yapacağını duyurdu. Önceki günlerde 450 kişilik bir personel alımı gerçekleştireceğini duyuran Türkiye Petrolleri, yeni bir iş ilanı daha yayımladı. Yayımlanan son ilan kapsamında 402 personel daha alınacağı paylaşıldı.

Evde bakım maaşı yatırılan şehirler listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı sorgulama detayları 25 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan şehirler listesi belli oldu mu? İşte evde bakım maaşı sorgulama detayları 25 Mayıs 2023...

ABD'den 500 milyon dolarlık dev yatırım! Şehirler teknoloji merkezine dönüşüyor

ABD hükümeti, ilk 500 milyon $’lık yatırımla orta Amerika’daki metropol alanlarını teknoloji yeniliğinin bir sonraki sıcak noktalarına dönüştürmeye çalışıyor.

3 Mayıs evde bakım maaşı yattı mı? ne zaman yatacak?

Evde bakım aylığı yatan şehirler listesi araştırılıyor. Evde bakım aylığı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vesilesi ile veriliyor. Peki evde bakım aylığı yattı mı? ne zaman yatacak? 3 Mayıs evde bakım aylığı yatan şehirler listesi belli oldu mu? İşte merak edilen detaylar.

Kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere çağrı!

Afetlere dayanıklı şehirler için hazırladığı projelerinin tanıtımında konuşan KENTSEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haldun Ersen, kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere birleşerek projeleri yönetin çağrısı yaptı.

Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Şehirler nasıl dönüşmeli?

Şehir-Bölge Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş, kentsel dönüşüm ve depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Peki şehirler nasıl dönüşmeli?

Şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? İşte yanıtı

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu, şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yapılmadığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Devlet milyonlarca kişiye 750 TL ulaşım desteği verecek! Ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ailesinden uzakta eğitim gören öğrencilerin şehirler arası ulaşım giderlerinin karşılanmasına ilişkin destek programının başlatıldığını açıkladı. 

Teknoloji ile kapsayıcı ve sürdürülebilir kentleşme mümkün mü?

Yarının dünyasında öne çıkan kavramların başında sürdürülebilir şehirler inşa edilmeye başlıyor. Peki, teknoloji ile kapsayıcı ve sürdürülebilir kentleşme mümkün mü? İşte detaylar...

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 7 Kasım'da!

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın da desteğiyle 7 Kasım'daki Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde masaya yatırılacak.

markalaşmış şehirler Haberi

markalaşmış şehirler
R'Estate Center Genel Müdürü İsmail Özcan'ın konuşması:


Çok keyif aldım böyle bir toplantıda bulunmaktan. Tespitler çok doğru. Ben de karamsar değilim umutlu taraftayım. Bizimde yaptığımız dernek çalışmalarında şunu gördük; yabancı fonu çekmediğimiz sürece şehirlerimizi markalaştırmadığımız sürece kendi yağımızda kavrulacağız. 2 bin 3 bin TL'lik projeler demek. Globele açılan bir Türkiye söz konusu fikir olarak kimse taviz vermiyor. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası umarım sıkıntılı bir durum oluşmaz. Yapmış olduğumuz çalışmaların hepsine uzun vadeli bakmalıyız. İnsanlarımız maalesef yabancılarla yaşamaya şehir merkezinde alışık değil. İstanbul'da göremediğimiz çeşitliliği Londra'da görüyoruz. Şehirlerimizi yabancıların yaşayacağı bir ortam haline getirmemiz lazım. Altyapısıyla taksicisiyle bunu yaparsak şehirlerimiz öne çıkacak. Değerimiz artacak. Buraya daha fazla insan gelecek. Yatırımlar boşuna değil. İyi de gidiyoruz gibi. Yaklaşık 10 bin dolarları çok rahat...